Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Lehce ujetý miniseriálový úlet se skvělým Nielem v hlavní roly. Dr. Horrible je ten (snaží se být ) nejhorší padouch světa s touhou patřit do nejstrašnějšího klanu Zlatého koně a který chce zárověň získat dívku snů, kterou mu bohužel přebere namyšlený superhdina Kladivo. Souboj může začít :-D. Je to hovadinka s originální příběhem a skvělýma písničkama. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Ač vznikla během stávky scénáristů, tak o téhle věcičce jsem se dozvěděl relativně pozdě. Že Neil Patrick Harris je skvělej komik vím dávno, že je i muzikálový zpěvák vím kratší dobu (zpívá například ve Sweeney Toddu) - zpívat jsem ho slyšel už v HIMYM, ale až ted jsem ho viděl uplatnit se v obou svých rolích. Docela jsem i kvitoval přítomnost Simona Helberga (Howard z Big bang theory), tak se mi propojily mé dva oblíbené seriály v jeden. A co je ještě lepší? Ty písně byly docela dobré a dost chytlavé! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ode dneška jsem ve Zlém spolku Zla, pokud vše půjde podle plánu, což půjde, protože mám doktorát z hrůzostrašnosti.“ Vždycky jsem se považoval za kladného hrdinu a ono to tak není. Vždyť mně se ten současný světový řád taky nelíbí, takže asi brzy ukradnu nějaké divuflonium a nařežu kapitánovi Hammerovi tak, že bude i s tím svým velkým kladivem mezi nohama utíkat k psychiatrovi. Ano, tak to udělám a je mi jedno, jestli mě za to ocení Gándhí nebo Zlý kůň. Tohle je prostě zpívaná válka a v té mi nikdo nebude házet auto na hlavu. Doktore na ně, protože mě bavíš. I když kapitán mě bavil ještě o mrazící paprsek víc. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za své emoce. Sakra tohle je, ale pecka ! Neil Patrick Harris je fantastický, úchvatný, k sežrání, nejlepší ! Jeho hlas mě vždycky odrovná. Bombasticky natočený miniseriál s tímhle géniem. Dr. Horrible's Sing-Along Blog je úlet jak se patří. Chci víc ! Chci pokračování ! Chci slyšet Harrise zpívat a hrát ! Legendary ! ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo som si v slovenskej verzii Dokyho zahrala bezdomovca aj člena ELE, dostal u mňa tento miniseriál nový rozmer :) A že ho mám fakt rada. Skvelá ústredná trojica, výborná hudba a texty (príprava prišla už v Buffy a Angel) a skvelé hlášky. - Zlý kôň, zlý kôň, zlý kôň je...wait for it....zlý. - ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Seriál byl časopisem Time jmenován 4. nejlepším televizním seriálem roku 2008, přestože byl vytvořen pouze pro internet a nikdy se neplánovalo, že by běžel klasicky v televizi. (HappySmile)
  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)
  • Doupě zla Dr. Horribla není kulisa. Ve skutečnosti je to opravdový dům, který byl předělán tak, aby vypadal jako laboratoř šíleného vědce. Různé lahve a hadičky, které jsou k vidění v pozadí, jsou ve skutečnosti dávkovače alkoholu ve speciálním baru, který byl postaven pro seriál. Dokonce obrovská židle, na které Dr. Horrible sedí, je ve skutečnosti součastí obývacího pokoje majitele domu. (HappySmile)

Reklama

Reklama