Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

jh666 

všechny recenze uživatele

Podezříval jsem ho z toho už dávno a teď to mám potvrzené, Joss Whedon je génius. Všechno, na co sáhne, dopadne perfektně (Buffy, Angel, Dollhouse, Firefly, Serenity nebo Avengers). A co se stane, když spojí síly geniální režisér a geniální herec (Neill Patrick Harris). Prostě bomba. Kde jinde uvidíte jako hlavního hrdinu šíleného vědce a jako záporáka superhrdinu? Tohle je prostě Awesome. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ty jo, takhle zhuštěný děj se jen tak nevidí! Tolik postav z mých oblíbených seriálů jsem viděl snad už jen v kravině podobného typu a sice v Dog's Breakfast, ale tohle je snad ještě lepší. Kéž by všechny muzikály měly tak skvělé vlezlé písně jako tohle a ano, nechtěl jsem, aby to skončilo, spíš bych si představoval na toto téma nějakých 6 velkofilmů o délce dvou a půl hodin....jo něco jako Star Wars třeba. Jo a on je i soundtrack? Konečně budu poslouchat něco, co má smysl :-) ()

Reklama

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Veľmi vtipný, premyslený, nekomerčný muzikál, ktorý má s realitou mnoho spoločného.Má zaujímavé, chytľavé pesničky.Či som bol happy alebo nehappy stále ma zaujal a pobavil.Videl som ho asi 5 krát ..je v mojej topke. verzia s cz titulkami . ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ode dneška jsem ve Zlém spolku Zla, pokud vše půjde podle plánu, což půjde, protože mám doktorát z hrůzostrašnosti.“ Vždycky jsem se považoval za kladného hrdinu a ono to tak není. Vždyť mně se ten současný světový řád taky nelíbí, takže asi brzy ukradnu nějaké divuflonium a nařežu kapitánovi Hammerovi tak, že bude i s tím svým velkým kladivem mezi nohama utíkat k psychiatrovi. Ano, tak to udělám a je mi jedno, jestli mě za to ocení Gándhí nebo Zlý kůň. Tohle je prostě zpívaná válka a v té mi nikdo nebude házet auto na hlavu. Doktore na ně, protože mě bavíš. I když kapitán mě bavil ještě o mrazící paprsek víc. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek, který je přiznaně laciný, jakoby si na vyprávění o komiksových hrdinech a padouších jen hrál. Neil Patrick Harris ani Nathan Fillion herecky neohromují, ale snad měli předepsáno hrát trochu koženě. KOUSEK DĚJE Konec je nečekaně smutný, až zoufalý. Zatímco obvykle sledujeme v podobných příbězích zrození hrdiny, tady tragické okolnosti zrodily padoucha. /31. 3. 15./ Nechávám svůj starý komentář na důkaz, jak jsem se pletla anebo na důkaz, jak jsem změnila názor. Není to poprvé a nejspíš ani ne naposledy. Měla jsem prostě chuť pustit si to znovu. A znovu. A ZNOVU. Nikdy bych si nemyslela, že tohle se mi někdy stane, ale stalo se, takže píšu: já prostě miluji Neila Patricka Harrise v téhle roli. Nikdy nikde se mi nelíbil, herecky ani jinak, ale tady je okouzlující. Nádherně zpívá, dojímá křehkou ztraceností a nerdovským vzdorem introvertního zamindrákovance. ____ Z toho filmíku čiší taková energie a radost všech zúčastněných, že nemůžu jinak, než přidat hodnocení na maximum. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • Laboratorní plášť, který má na sobě Dr. Horrible, je ten samý, co má Simon Tam na sobě v seriálu Firefly, když se přestrojí za doktora. (HappySmile)
  • Omračující paprsek Dr. Horribla, který později přemění na smrtelný paprsek, je omračující zbraň, kterou nosí vojáci Alliance v seriálu Firefly, avšak zde ji má Dr. Horrible obráceně. (HappySmile)
  • Seriál se umístil na první příčce na iTunes a držel se tam 5 týdnů za sebou. (HappySmile)

Reklama

Reklama