Reklama

Reklama

Trojdílný muzikál Doctor Horrible's Sing-Along Blog, určený výhradně pro internet, pojednává o šíleném vědci a zároveň superzločinci, který je platonicky zamilovaný do dívky z prádelny, Penny. Je však příliš plachý na to, aby ji oslovil. Zároveň velmi touží po tom, aby se dostal do ligy superzločinců. V cestě za splněním obou snů mu však stojí jeho věčný rival a superhrdina Captain Hammer, který ho ve všem poráží. Scěnář napsal uznávaný tvůrce Joss Whedon, spolu se svými bratry a snoubenkou jednoho z nich, během stávky scénaristů a celý projekt natočil s minimálním rozpočtem s pomocí svých známých. (Sydia)

(více)

Recenze (291)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek, který je přiznaně laciný, jakoby si na vyprávění o komiksových hrdinech a padouších jen hrál. Neil Patrick Harris ani Nathan Fillion herecky neohromují, ale snad měli předepsáno hrát trochu koženě. KOUSEK DĚJE Konec je nečekaně smutný, až zoufalý. Zatímco obvykle sledujeme v podobných příbězích zrození hrdiny, tady tragické okolnosti zrodily padoucha. /31. 3. 15./ Nechávám svůj starý komentář na důkaz, jak jsem se pletla anebo na důkaz, jak jsem změnila názor. Není to poprvé a nejspíš ani ne naposledy. Měla jsem prostě chuť pustit si to znovu. A znovu. A ZNOVU. Nikdy bych si nemyslela, že tohle se mi někdy stane, ale stalo se, takže píšu: já prostě miluji Neila Patricka Harrise v téhle roli. Nikdy nikde se mi nelíbil, herecky ani jinak, ale tady je okouzlující. Nádherně zpívá, dojímá křehkou ztraceností a nerdovským vzdorem introvertního zamindrákovance. ____ Z toho filmíku čiší taková energie a radost všech zúčastněných, že nemůžu jinak, než přidat hodnocení na maximum. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Neil Patrick Harris a Nathan Fillion v bláznivém muzikálovém úletu Joss Whedona.? Oh yeah! Ono to totiž vážně funguje. Songy jsou až nebezpečně chytlavý, příběh je jeden velkej úlet a Harris je (zase) legendary. Hodně dobrá muzikálová jednohubka, které by klidně i slušel větší rozpočet a více dílů. Tohle byla totiž fakt sranda. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na web filmeček je Dr. Horrible neskutečně našláplou záležitostí s velice chytlavými písničkami, příjemným humorem a opravdu nečekaným závěrem. Whedonovi se podařilo obsadit mé oblíbené seriálové herce s vtipným Neilem Patrickem Harrisem v čele, krutopřísným Nathanem Fillionem a hlavně kouzelnou Feliciou Day. Škoda, že se vše odehrálo tak rychle a že se tato minisérie nedočkala většího rozvinutí. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě naprosto geniální! Smála jsem se od začátku do konce. Má to skvělou myšlenku, parádní písničky s texty, co mají nějaký význam. Takhle nějak by měla vypadat každá správná komedie, žádné zbytečné průtahy a zdlouhavé scény, nic co by tam mělo být navíc, a nic čeho by mělo být méňě, prostě paráda a já jsem nadšená :o)) ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Tenhle projekt je pro mě jako cigarety - když jsem je okusila poprvé, moc mi nechutnaly a nechápala jsem, co na nich lidi maj, ale stejně jsem si zapálila znovu. Pak se mi zamlouvaly čím dál víc, a já v nich nalézala chutě, který jsem v napoprvé neodhalila, až se z toho stala závislost (až nechutně chytlavý melodie - hlavně My Freeze Ray...). Ale s cigárama to skončilo tak, že jsem měla z překouřenosti tendenci típat je v půlce a dokuřovala jen ze zvyku, než jsem si uvědomila, že by bylo lepší s tím seknout. A do tý poslední fáze se Dr. Horrible , vzhledem k jen 3 krátkým epizodkám, díkybohu nikdy nedostane a tak mi zůstene jen ten fajn šmak. Patřím k těm, kterým 40 milejch minut stačí a nášupem bych si nechtěla kazit chuť...Zvedám ze 3* (napoprvé) na 4*. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (17)

  • V seriálu zazní celkem 14 písní. (R´Hell)
  • Univerzální zadní dvorek užívaný pro scény s uličkou a pro dramatický vstup kapitána Hammera na scénu, je jedna z částí, která byla zničena při požáru studia v roce 2008. (HappySmile)
  • Napísané Jossom Whedonom počas stávky scenáristov. (Mihail123)

Reklama

Reklama