Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Máme tu Scotta Adkinse opět jako Boyku ze dvojky. Tentokrát jako hlavní hrdina. Stejně jsem mu trochu fandil i ve dvojce, kde byl v záporné roli. Příběh filmu je ještě jednodušší než ve dvojce. Tam mi přišel o trochu lepší než zde, ale nevadí. Film vůbec nenudí, po celou dobu je na co se dívat. Souboje mimo ring zde jsou také, třeba venku, kdy Boyka dostane k zemi pár dozorců. Ringové souboje jsou opět perfektně natočené, je jich dost. Adkins opět předvádí své skvělé bojové umění. Jeho bojové kousky jsou naprosto perfektní. Režisér si dal opět záležet, aby co nejdokonaleji natočil bitky - opět se povedlo. Herecké obsazení je na tom dost dobře. Neměl jsem žádný problém. Vedle Adkinse mě zaujal i Mykel Shannon Jenkins. Finální zápas byl naprosto perfektní. Adkinsův záporák se uměl také dost prát. Už jsem přestával věřit, že ho Adkins dostane. Konec dobře promyšlený. S filmem nemám větší problém. Sice mě více zaujal ve dvojce příběh a tak, ale tohle je také perfektní podívaná. Hodnotím na 90% = ***** ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ringová mlátička jaká tu dlouho nebyla, sešla se tu fakt vrchní elita v čele s perfektním a extrémně namakaným Scottem Adkinsem, kterej se tu po nic moc Ninjovi rehabilitoval a masakruje soupeře stejně brutálně jako v minulým dílu a ty jeho kombinovaný super kopy jsou fakt něco neskutečnýho a navíc v záloze tu je i mistr Capoeiry Lateef. Prostě super bojovka, která sice neoplývá zrovna geniálním scénářem, jestli teda scénář nějakej vůbec byl, tu a tam jsem o tom zapochyboval, ale všechno ostatní už je tak jak se suší a patří, teda až na hlavního záporáka, už mi přijde trapný, jak pokaždý musí vybrat toho největší kašpárka ze všech, bylo tady asi 5 daleko drsnějších a lepších protivníku, ale člověk pak musí koukat na přihřátýho neohrabanýho kolumbijce... ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně není můj oblíbený žánr, přesto se Undisputed III celkem líbilo. Minimálně ty souboje jsou perfektní. Víc než málo mi však vadilo to černobílé přátelství, které se tam opravdu příliš nehodilo. On je ten film od základu vlastně dost přiblblý, mozek "kupodivu" zabrat fakt nedostane... ale to jsem čekal. Nad tři hvězdy nepůjdu, ale pobavil jsem se obstojně. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Po skvělé dvojce jsem nemohl odolat a urychleně stáhnul i Vykoupení. Co jsem ale neviděl, Boyka je nejen klaďas, ale zároveň věří v Boha, pomáhá druhým a k tomu všemu stačilo pár týdnů utírat hovna vyplesknuté na podlahu díky mizernému ruskému odpadnímu potrubí. Charakter postavy účelově předelán pro potřeby pokračování bez Whitea, ale proč ne? Skott Adkins je skvěle vypadající a vytrénovaný mačo, který by mohl trhat koule všem dnešním pseudotvrďákům, kteří se nás ve svých trapných filmech snaží přesvědčit o tom, že jsou akční. Neporazitelný: Vykoupení je na chlup stejně technicky zvládnutý film a dokonce má téměř identickou zápletu jako dvojka, ale souboje, hmm ty jsou prostě geniální. Florentine je režisér čistě béčkový a je to vidět v každém záběru, ale když příjde na akci a souboje, nemá konkurenci! 83% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Väznica s maximálnou ostrahou v skorumpovanom Gruzinsku je hostiteľom Prvého bojového turnaja väzňov. Zišlo sa tam osem právoplatne odsúdených vrahov, aby bojovali v mene svojej krajiny. Sú tam tí najlepší zápasníci z Grécka, Severnej Kórei, Chorvátska, Francúzska, Brazílie, USA, Ruska a domácich Gruzincov reprezentuje favorit súťaže, kolumbiský pašerák drog. Scenár tohoto filmu je absolutný nezmysel, nad ktorým sa škoda pozastavovať. Avšak akcia, súboje v ringu, údery, kryty, kopy sú nasnímané a zostrihané perfektne. Brutálne duely pri ktorých sa lámu kosti a krv strieka na všetky strany. *** ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu můžeme vidět mnoho bojových umění od Boxu, Capoeiry, Savate nebo Taekwon-da až po mix bojových umění zvaný MMA v podání Yuriho Boyky (Scott Adkins). (canni)
  • Ve scéně, kde Boyka (Scott Adkins) usekává v dole řetěz, aby mohl Turbo utéct (Mykel Jenkins) je možné si všimnout, že Turbo k druhému konci není vůbec připoután. (Kubula333)
  • Bojovú choreografiu mal na starosti Larnell Stovall. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama