Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

tombac 

všechny recenze uživatele

Opět to samé v bleděmodrém: skvělé fighty, tentokrát nejen se Scottem Adkinsem, a videobéčkově zpracovaná dějová omáčka. A opět si to první budu pouštět dokola až do zblbnutí a to druhé pohánět dopředu rychloposuvem. Takže žádné překvapení. Možná trošku Marko Zaror, jemuž role kolumbijského badasse krásně sedne. Doufám, že brzy zatopí dalšímu srovnatelnému borcovi v akčním snímku s vyššími ambicemi, než nám předkládá režisér Florentine. Ale dost už řečí, už se třesu, až si pustím souboje Adkinse, Lateefa a spol. ještě jednou. Ne jednou, víckrát! A pak vytáhnout ručník, tatami, nohy strčit do strečmasteru a makat do zemdlení! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a ze zlého strejdy stal se strejda hodný, kterému teď, milé děti, budeme držet palečky, aby ostatním strýčkům pěkně nakopal prdel. Opět vynikajícím způsobem natočené bojové scény, ale protože příběh je tu na úrovni poměrně výrazně rozvinuté mentální zaostalosti, a protože se nejedná o záznam z mistrovství světa ani o porno, házím do ringu tři ručníky a končím. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Po skvělé dvojce jsem nemohl odolat a urychleně stáhnul i Vykoupení. Co jsem ale neviděl, Boyka je nejen klaďas, ale zároveň věří v Boha, pomáhá druhým a k tomu všemu stačilo pár týdnů utírat hovna vyplesknuté na podlahu díky mizernému ruskému odpadnímu potrubí. Charakter postavy účelově předelán pro potřeby pokračování bez Whitea, ale proč ne? Skott Adkins je skvěle vypadající a vytrénovaný mačo, který by mohl trhat koule všem dnešním pseudotvrďákům, kteří se nás ve svých trapných filmech snaží přesvědčit o tom, že jsou akční. Neporazitelný: Vykoupení je na chlup stejně technicky zvládnutý film a dokonce má téměř identickou zápletu jako dvojka, ale souboje, hmm ty jsou prostě geniální. Florentine je režisér čistě béčkový a je to vidět v každém záběru, ale když příjde na akci a souboje, nemá konkurenci! 83% ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Podobný žánr filmu jsem neviděl už léta. Samozřejmě, Rocky je věčný, toho si opakuji pravidelně, ale jinak jsem si prostě utvořil názor, že podobná arénovka už pro mě není, že už jsem z toho vyrostl. Navíc většina podobné produkce je myslím žalostnější než žalostná, kde i ty akční bojové scény jsou nekoukatelné. Jenže pak jsem nějak často začal slýchávat něco o jistém Neporazitelném 3, a vždy ty ohlasy byly pozitivní. Co to sakra je Neporazitelný 3, nikdy jsem o tom neslyšel. Třetí díl nějakýho vězeškýho béčka, co se na tom všem tak líbí? Podle fotek je to typický novodobovandamshit, předrsnění svalouši se perou mezi sebou a zároveň proti zkorumpovanému vezeňskému systému. Všichni tu nadšeně popisují, jaké jsou tu skvělé bitky. No tak já to teda zkusím.... Pane jo, ne teda že by mě to přímo pasadilo na prdel, ale film jsem si užil. Souboje jsou skutečně pěkně natočené, choreografie vynikající a celé se to nese v příjemném nostalgickém duchu toho lepšího z osmdesátek (myslím dějově). Překvapení a asi se poohlídnu po prvních dvou dílech. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Fighter Swan Lake, aneb pokud to půjde tímhle stylem dál, máme se u čtvrtého dílu na co těšit (pokud ho natočí, v což pevně doufám). Od podprůměrného prvního dílu, k vynikající dvojce, následovanou tímto snímkem, který možná pro příběhové stránce nabídne méně, ale co se zápasů týče je to hotová orgie. 80 % ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Film získal na ActionFeste ceny za najlepšiu réžiu a najlepšiu bojovú choreografiu za rok 2010. (m.a.t.o.)
  • Celkově se na plátně mihne 73 ženských postav, ale ani na jednu není záběr a ani jedna neřekne jediné slovo do kamery. (Kuny27)

Reklama

Reklama