Reklama

Reklama

Připojte se k akční jízdě/seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (427)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hehe to byla prdel :D Trojice sexy lesbiček hledá poklad a furt střílej, boxujou nebo se polejvaj vodou ve zpomalenejch záběrech. Bavila mě ta nadnesená brutalita, přemrštěný zbraně a komediální scény alá sex jeptišek ve zpovědnici, nebo bitka s japonkou ve školaččí uniformě. Z megastylovejch úvodních titulků hned pochopíte, že toto má být pocta filmům jako Faster Pussycat Kill! KIll! a já to beru. Pobavil jsem se hodně a navíc tam hraje Herkules i Iolaos :D:D:D Každopádně ze slečen mě nejvíc uhranula Julia Voth aka striptérka Trixie. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Solidní béčko které spíše parodovalo akční filmy. Děj je docela nudný a zbytečně přeplácaný, ale aspoň je na co koukat. Kdyby pan scénarista ubral trošku flashbacku a upravil délku tak na 85 minut tak bych možná dal 4*. Na druhou stranu jsem rád, že se aspoň sem tam natočí oddechový snímek u kterého můžu vypnout a můžu se kochat nádhernýma slečnama. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ultra laciná šílená ptákovina která, ale prostě chtě nechtě pobaví. Jasný no divák hledající něco serióznějšího nebo prostě jenom standartní úlet tomu může v klidu napálit hvězdu nebo odpad. Dá se to pochopit. Tohle je totiž extra super úlet a cílovou kategorií jsou v tomto případě trash fanatici pro který to bylo natočeno. Tohle opravdu nesedne jenom tak každýmu, takže opatrně s tím. Já se místy bavil fakt dobře, místy to bylo trochu trapný. No žádnej velehit, ale obstojná bezmozková zábava to zase jo.55% ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Tuzemský názov konečne priamoúmerne zodpovedá obsahu. "Kurevská nakládačka" fakt kurevsky naložená je a predložím k tomu aj pár pováženia hodných argumentov._______1. Tri ehm sympatické slečinky-lesbičky, ktorých proporcie rozkývu aj obete frigidity a ich spomalené štúdie patria zatiaľ medzi tie najviac nadržané. Týmto dámam na vstup do chlapského teritória netreba bazén s bahnom, stačí im fľak kalifornského prašanu, rozbitá hubu plná vulgarizmov a buď metodika silových chvatov alebo "stokilové" kanóny. Scéna oblievania sa s kýblami vody je naozaj famóznou provokáciou a podvratným ťahom zároveň, uživateľ JFL to vo svojom komentári trefne približuje._______2. Zdánlivo krehké ženy tu preberajú tzv. "nutkanie boja" od odjakživa tvrdo sa tváriacich mužov. Tým, ako "nežne" i naivne substitujú zlozvyky pohlavia male pridávajú k svojmu bezpredmetnému preťahovaniu sa o diamanty aj antifeministický rozmer. Slovom, význačný posun prejavu female osobnosti so sebareflektívnym usmernením._______3. Chutné camea (Sorbo-Herkules, Lawless-Xena, O'Connor-Gabriella) a priliehavé titulkové exhibície._______4. Na rozdiel od iných pokusov priblížiť staré vykopávky (napr. až moc parodizujúci "Black Dynamite") sa Jacobsonovi cez svojbytnú pastiš celkom darí poukázať na onu prostoduchosť/ráznosť tak typickú pre tieto úfrky (zdroj: "Faster Pussycat Kill! KIll!"). Škoda tých papundeklových vracačiek, pominutelných point či už vyprahnutých rozdelovačiek, mohol to byť zároveň aj plnokrvný girlsploitation. Neva, ako príspevok do subžánru girls with the gun je to jedna veľká paráda. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Znáte to, někdy prostě stačí líbivý obal a zboží jde na odbyt lépe, než lízátka Chuppa-Chupps. Připočtěte našpulené rtíky nadržené japonky s vrhacím žiletkovým jojem a dostane se vám ... teprve začátek, protože to hlavní teprve přijde. Ano, jestli hledáte ženu s ďáblem v těle, tak v Bitch Slap jsou na výběr hned tři. Že ale nezáleží na obalu, dokazují graficky povedené flashbacky, svižně sestříhané a drsně vypadající bitky mezi holkama a na omezený prostor i chytlavý děj. No a pak jsou tu zase ty jejich vnady... :-) 70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Na konci filmu Trixie (Julia Voth) drží samurajský meč a nazve ho "naginata". Naginata je oštěp, samurajský meč se nazývá "katana". Přesto nejde o chybu, protože v jedné scéně je tento meč použit skoro jako oštěp. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokacích Palmdale a Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama