Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10 ročný Jimmy žije na vzdialenej farme spolu so svojimi rodičmi a troma mladšími súrodencami. Jeho otec je kamionista a preto býva často mimo domu. Jimmy si jedného dňa všimne, že s jeho každodenne stresovanou matkou nie je čosi v poriadku a upozorní na to otca, ten ho však uchlácholí s tým, že na jej správaní nie je nič neobvyklého. Počas jedného večera, keď otec musí opäť odísť s nákladom, sa matkin duševný stav výrazne zhorší - prepadne popôrodnej depresii a rozhodne sa zavraždiť svoje deti. Jimmy rýchlo rozozná, že nepríčetná beštia, ktorá sa mu snaží siahnuť na život dávno nie tou matkou, ktorú tak miloval a preto musí s psychotičkou zviesť nerovný boj o prežitie. (Karamanlis)

(více)

Recenze (151)

666teen 

všechny recenze uživatele

Spoiler alert! Tohle je výborná reklama na Barnevernet. Malého Jimmyho už totiž před maminkou nikdo jinej nezachrání.. .Tatínek zlehka pominul, že mu zabila tři sourozence a navíc se těší na nový přírůstek do prořídlé famílie. Kdo by nechtěl mít doma vyschízovanou, vraždící hysterku, že? Titul Filmový Dement Desetiletí mu nevezme ani ten debilní afrostormtrooper ze Star Wars. Tohle je učebnicový příklad toho, jak může zhovadilé finále poslat slušný film do sraček. ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Odpudivá sračka, která mě dokonale otrávila, ten film je naprosto nesnesitelný, divácky nepříjemný (vraždění dětí a zvířat je prostě na mě fakt moc), strašidelné to není ani trochu, je to prostě jen stupidní pseudošokující amatéřina, která člověku absolutně nic nedá, je to jen vrstvení hnusu. Vrcholně dementní - a krajně nepravděpodobný - závěr tomu jen nasadil korunu - přece není normální, aby chlap, kterýmu manželka povraždila 3 děti, ji ještě omlouval, že byla nepříčetná, a až se "uzdraví", že se vrátí domů! Takhle znechucený jsem byl myslím naposledy někdy u filmu Nekromantik, a i ten měl něco do sebe, na rozdíl od téhle slátaniny, která neměla nikdy vzniknout. ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Malý Jimmy je asi opravdu ta nejduchapřítomnější dětská postava všech dob (až na nelogické úkryty v místech s jediným východem) a je tahounem celého filmu. Herecký výkon matky je skvělý, věřil jsem jí všechno, i Jimmymu, ale neskutečně mi vadily klasické hororové klišé, jako pád při útěku a následná neschopnost pohybu, kvůli ODŘENÉMU koleni. Ano, bylo jim zhruba šest, ale za to se přece nemůžu jako autor schovávat a zakrývat tím svoje scénáristické "berličky". Masakr bez obalu, slušná atmosféra, kterou ale bohužel na konci zabije stupidní pointa (díky otci, který to vážně nemá v hlavě v pořádku), kvůli které jsem chvilkama uvažoval i o dvou hvězdách... 3* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Baby Blues“ není film na hezké téma, ale je to horor o tom, jak to může dopadnout, pokud něco není s člověkem v pořádku. A podobné případy se skutečně mohou stát. Až moc často slyšíme, že to matka nezvládla, případně, co se našlo zakopané na zahradě. Tohle je explicitní ukázka, ale ukázka, která vás donutí přemýšlet o tom, co se na tomhle svět může dít. Je to podáno dobře. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Ach jo, to byla kokotina!! Špatně natočený béčko s otřesnými nelogickými věcmi, mimo chápání. Nemyslím tím šílenou matku, která vyvádí jak utržená ze řetězu, ikdyž i to je přehnaný, ale myslím třeba, když nahání svýho synka se sekáčkem, má ho přímo před sebou a sekne jinde, nebo kluk je před ní schovanej a pak se s ní začne bavit, jakoby zapoměl, že je ve skrýši a takových věcí je tam na tucet!! Tohle teda nedávám a k tomu ještě nudná naháněčka, která trvala třičtvrtě doby filmu, opět prolezlá těmito prvotřídními kiksy!! Ta matka byla na ranu aji normálně a ten dementní otec mě vyloženě sral. A ten konec?? Co to do piči bylo?? Dementnější konec jsem ještě nikdy neviděl!! To je taková kreténovina, ten otec měl asi desetiprocentní IQ, možná ani to ne!! To snad nemohli tvůrci myslet vážně??? To jsem vyprskl nechtěně smíchy!! A ještě bylo dobrý, jak některé scény byly jak vystřižené ze Shiningu. To už je moc! Jednu hvězdičku za pomočenou dcerku a prasátko Oscara. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami z 20.6.2001, kedy Američanka Andrea Yates utopila vo vani svojich 5 detí. (FREEWHEELER)
  • Vo Veľkej Británii vyšiel film pod názvom The Cradle Will Fall. (FREEWHEELER)

Reklama

Reklama