Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Severská kombinace The Texas Chainsaw Massacre (sedmdesátá léta, banda mladých v dodávce, podivná stopařka), Wrong Turn (naháněčka v lesích) a taky trochu Avenging Force (boj o žiovt hnané oběti proti lovcům). Pozitivní je krátká stopáž, málo mluvení, panoramatická krása norských lesů (detailní záběry už nějsou tak úchvatné, je to jako by to točili v lese u nás za barákem), neokoukané tváře, dobrá kamera, stehna Henriette Bruusgaard a parádní scéna s ustřeleným kotníkem. Negativní to, že to není nic originálního, všechno jste již mnohokrát viděli, strašně předívdatelný konec (který je sice natočen a pojat neotřele, přesto to ale nic nezmění na tom, že jsem přesně tohle čekal a strašně mě zklamalo, že k tomu došlo. Čistý průměr. 2,5* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film je Norsky a Česky ale původní znění neobsahuje české titulky, škoda. 17. Července 1974, zde máme jakýsi začátek, pak se děj přesune do současnosti. Čtyři mladí lidé, tentokrát Norové, si udělají výlet někam do norských lesů. Jsou nevychovaní ( v obchodě nepozdraví ) a hádají se mezi sebou. Proč se nám v podobných filmech nesnaží ty postavy ukázat spíše v tom dobrém světle, abychom pak mohli mít komu fandit, až je banda úchylů začne honit po lese ? Pokud mi je ukážou z té negativní stránky, přestanu jim fandit a jen tak ze srandy začnu tipovat v jakém pořadí zemřou. Smrt jednoho z nich mě rozesmála SPOILER - ten co byl přivázán ostnatým drátem ke stromu - KONEC SPOILERU - chudáček. Naprosto běžný děj, který jsme už viděli snad stokrát. Na dvd je nějaký bonus, ale ani mě nelákal a nepodíval jsem se. Originál dvd stálo dvacet korun, ještě že tak. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Vyloženě se na vyvražďovačky nespecializuji, ale i když jsem jich neviděl tolik jako někteří zde i já měl dojem, že to vše už tu celé bylo nejméně stokrát. Parta teenagerů nasere vidláky, navíc lovce a ti si je honí po lese a loví. Některé lekačky byly předvídatelné, některé trapné a chvilkama se to táhlo. Ono na průhledech do severského lesa plného padlých stromů, borůvčí, klestí a a smrčin není až tak moc co ke koukání. Hrdinové se občas chovali nelogicky a když šlo do tuhého, vždy se někde na zemi našel nůž nebo luk vhodný pro obranu... Na druhou stranu tam bylo i pár napínavých míst to jen abych nehaněl. Závěr je sice otevřený, ale čekal jsem jej. Po Mrtvém sněhu jsem se těšil, že si spravím chuť, ale ani tady se to moc nepovedlo. Tři patrony do brokárny, víc nedám. * * * ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hned od začiatku som chcel , aby všetci pokapali do jedného , pretože tak egoistické svine hlavných hrdinov som ešte nezažil ! Ani k jednému z nich som nemal sympatie a hlavne k tej kunde s vrkôčikmi , tú by som zamordoval prvú !! Našťastie to tí vidláci odšéfovali pomerne svižným tempom , dostavili sa pomerne rýchlo i sympatie k poslednej pozostalej a šup , štyri hviezdičky jasné . ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Další z řady "svižných přírodních thrillerů", které patří mezi mé nejoblíbenější filmové počiny, protože mě prostě a jednoduše baví a můžu je vždycky. Tento patří mezi průměrnou podívanou. Chvílemi je to skvělý masakr, jindy zase docela solidní trapas. Ale lesní atmoféra je navozena velmi dobře. Kdo má rád přírodní vyvražďovačky, tak je to film přímo pro něj. 55% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama