Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (251)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem milé překvapení.Jednotvárná rychlá vyvražďovačka,opírající se ( jak už to bývá zvykem ) o plno svých předchůdců.Za tu hodinku a kousíček padne celkem solidní počet lidí,ve velké míře díky ostnatému drátu:).Na to,že jsem na tento film narazil dá se říci náhodou jsem se bavil hodně nadprůměrně. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Deer hunter trochu inak alebo niekdajšia videopecka Smrteľná korisť v novom šate. Na jedno pozretie však určite dobrá voľba. Výsledný dojem u mňa ale kazia dve veci. Slabší stred a celková stopáž, ktorá mala (mohla) byť rozhodne o 15-20 minút dlhšia. Takto to prebehne až moc rýchlo, pritom samotný námet si doslova pýta poriadny psychický teror lovených. 70% ()

Reklama

Claw 

všechny recenze uživatele

Šílená a velice brutální a násilná jízda, kde se na nic moc nečeká. Útok přijde zčistajasna od zcela normálních vidláků. Není řečeno proč, během filmu není vidět útočníkům skoro vůbec do tváře (to se mi velmi líbilo). Film ovšem vychytává všechna již desítky let stanovená klišé tak zarytě, že přímo vykrádá konkrétní filmy. A to mě vyloženě mrzelo. Jsou zde snad totožné scény nebo kamerové pohledy či místa událostí jako v jiných starších filmech například v prvním "Wrong Turn". Velmi mě "bolely" gore scény, ale to právě proto, že byly opravdu velmi okatě a amatérsky natáčené (i často kritizovaný "Inside" je na tom v tomto ohledu mnohem lépe!). Speciální efekty tedy opravdu nic moc. Jinak prostředí lesa a hlavně zvuky (domácí kino!) lesa, celá ta lesní atmosféra byla slušně vyjádřena, ale starším klasikám se opět z nějakého důvodu úplně nevyrovnala. Každopádně je to pro příznivce žánru velmi slušná slasher/hixplotation jízda… /70%/ ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý horor. Má síce jednoduchý a často používaný príbeh, ale to vôbec nevadí, pretože tento typ príbehu je skoro vždy zárukou dobrej zábavy. V tomto prípade má dosť krátku stopáž, čo moc nepoteší, ale zase aspoń netrvá dlho, kým sa začne diať to dôležité. Krvavých scén je celkom dosť a sú zaujímavé a aj rozmanité, takže po tejto stránke som spokojný. Hlavní hrdinovia sú priemerní, ale zase ma potešili záporáci, ktorí vyvolávajú dostatočný rešpekt. Najväčšou nevýhodou tohto filmu je neprítomnosť napätia, za čo môže jeden dôležitý fakt. Zatiaľ, čo prakticky vo všetkých filmoch tohto typu chytenie obete zabijakom znamená smrť alebo mučenie, tak v tomto filme sa zabijaci s obeťami často hrajú a tak ak aj niekoho chytia, tak ho napríklad iba oddelia od skupiny. Ale to už je skôr len taký detail, ktorý zase až tak moc neprekáža. Tento film ponúkne presne to, čo sa dá od neho očakávať, takže kto má tento žáner rád sa tohto filmu vôbec nemusí obávať. Objektívna kvalita filmu- 65%, film sa páči mne na 72%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Vyloženě se na vyvražďovačky nespecializuji, ale i když jsem jich neviděl tolik jako někteří zde i já měl dojem, že to vše už tu celé bylo nejméně stokrát. Parta teenagerů nasere vidláky, navíc lovce a ti si je honí po lese a loví. Některé lekačky byly předvídatelné, některé trapné a chvilkama se to táhlo. Ono na průhledech do severského lesa plného padlých stromů, borůvčí, klestí a a smrčin není až tak moc co ke koukání. Hrdinové se občas chovali nelogicky a když šlo do tuhého, vždy se někde na zemi našel nůž nebo luk vhodný pro obranu... Na druhou stranu tam bylo i pár napínavých míst to jen abych nehaněl. Závěr je sice otevřený, ale čekal jsem jej. Po Mrtvém sněhu jsem se těšil, že si spravím chuť, ale ani tady se to moc nepovedlo. Tři patrony do brokárny, víc nedám. * * * ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama