Reklama

Reklama

Hřmění divadla Sklep

(divadelní záznam)

Obsahy(1)

Jedná se o část záznamu legendárního představení kultovního souboru Divadla Sklep. Autoři se rozhodli udělat parodii na televizní pořad „Katovna", ve které se věnují kritické analýze Bible. V představení nebudou chybět ale ani písničky, skeče a především typický humor. (Česká televize)

Recenze (99)

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Bravurně vyvedená parodie nejsvatějšího ze svatých - Bible. Kdo vedle Monty Pythonů si může dovolit a zároveň dokáže se navést do zapovězených a řekl bych nedotknutelných vod? Někdo vtipný a zároveň inteligentní, který na sebe neupozorňuje (tj. není trapný). Ano, divadlo Sklep. Hoši moji zlatí, skouleli jste to náramně. A to nejsem nijak dotčen shozením Katovny, kterou jsem měl ve své době docela rád. Mohlo by vzniknout více "dílů" téhle talkshow, klidně o dost delších, milí fanoušci basketbalu by jistě tu újmu přečkali ve zdraví :) ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Nejlepší záznam divadelního představení, zřejmě z toho nejoriginálnějšího divadla. Z divadla Sklep. Bylo jen pár okamžiků, kdy jsem se nesmál nebo alespoň neusmíval. Speciální pochvalu si zaslouží Jaiří Macháček a i Tomáš Hanák, kteří jakmile otevřeli pusu, už to znělo jako vtip. "Odborné" hodnocení Bible považuji za jednu z nejoriginálnějších a nejvtipnějších scén, jakou jsem kdy viděl. "Ještě než mi skočíte do řeči, chtěl bych říct..." ()

Reklama

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát pět hvězdiček, neb než se dostaneme ke Hřmění, je nám nutno přežíti některé nezáživné scénky. Macháčka například a jeho nevtipnou píseň. Abych počátek jen nehaněl, taneční vložka Davida Vávry a spolutanečnic (jejich jména bohužel neznám, ale neměla by být zapomenuta) je opravdu brilantní. A pak, pak přijde Hřmění. Nemohu zde napsat nic nového, protože vše již uvedli mí spoluuživatelé v mnoha případech dávno přede mnou. Je to geniální parodie všech těch nevtipných, rádoby kritických intelektuálních blábolilů, která ovšem v mnoha směrech opravdu udeřila hřebíkem na hlavičku. "Vybli Bibli," toť slogan roku 2000. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

tímto sklepáckým vystoupením zdařile zakončili svou kariéru a z těch kratších TV pořadů je tento pro mě nejlepší.Má to skvělé nápady i provedení. A je škoda, že v tomto duchu nepokračovali - nebo jim nejspíš další působení bylo zakázáno, protože tak ostrou debatu nad Biblí asi většinový konzervativní koncesionářský divák nezkousne ;-) [ PŘÍBĚH: 2 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE: Možná už labutí píseň televizních představení z divadla Sklep. Pokud to bylo rozloučení, pak bylo důstojné. Důstojné a doprovázené hurónským smíchem při nadčasové parodii a geniálním rozboru Bible. I kdyby nevytvořili nic jiného, tak za tuto scénku stejně všichni přijdou do hereckého nebe komiků. 5* a všechny se lesknou!         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Budeme vostřejší? Můžeme bejt vostřejší, může to bejt i vyhrocený, ale pak zklidnit a věcně.... Já bych si docela skákal do řeči. I tak může vypadat džentlmenská dohoda yntelechtuánů před tím, než se do sebe pustí. Slova neslova. Pro dámičky i hošíky, tohle je lahůdka, co mají mazlíčci rádi. Doporučuji.          HLÁŠKA:ZVUKAŘ!!! Tohle není pořad pro neslyšící.. a pak Džek Džak řekl fuck a řídí náaklaďáaak ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama