Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Zajímavá kriminálka s překvapivým vyvrcholením, které kraluje Dallas Roberts v záporné roli. Z mého pohledu nejzajímavější postavou je ale Kelsey, kterou s přirozeným sexappealem sobě vlastním ztvárnila Jennifer Carpenter. Jennifer je prostě poklad (a hlavní důvod, proč jsem se o film zajímal :-)). Ve filmu se neztratí ani vedle takové veličiny, jakou je John Cusack, byť její postava nedostane zase tolik prostoru, což je určitě škoda. Co se samotného filmu týče, je docela napínavý i temný, i když má poněkud plochý děj a v závěru to maličko logicky drhne, no ale dejme tomu. Celkově jsem měl z filmu ale veskrze kladné pocity. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Únos je typickým americkým kriminálnym filmom, s jasnými prvkami (detektív, obeť, prekvapivý záver). FIlm som si celkom vychutnal, ale chýbala mi v ňom tajuplnejšia atmosféra, na aké som pri Cusackovych filmoch zvyknutý. Dej je jednoduchý, dostatočné akčný a napätý, záver je vynikajúci a prekvapivy, filmu však možno uberá trochu dlhšia stopáž. Ale inak slabé 4*, resp silné 3 :) ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Zapálený Mike, kterému to zase až tak moc nepálí, je prostě obyčejný detektiv, který nemá nadpřirozené schopnosti, a nevidí nám jasné souvislosti, kterém by mu mohly ulehčit a hlavně zrychlit záchranu jeho dcery. A to je na tomto krimi-thrilleru právě to bezvadné. Nemluvě o skvělém a pro mě nečekaném závěru. Možná, že The Factory není mimořádná exkluzivita, ale pro mě je to dost dobře zpracovaný , napínavý a promyšlený film. 7/10 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní temný thriller jak z devadesátých let. Moc jsem nečekal, protože na to, že se jedná o film s velmi slušným hereckým obsazením, kolem něj bylo na filmových internetech až podezřelé ticho, což nevěstilo nic dobrého ... no nakonec jsem poměrně příjemně překvapený. Zkrátka fajn thrillerová jednohubka. Závěrečný twist mi přišel docela přitažený za vlasy, ale plusový bod za to, že jsem ho dopředu neprokoukl. Silnější trojka. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Absolutně neoriginální, těžce předvídatelný, atmosféru postrádající, místy až stupidní ( chování některých postav je opravdu k smíchu ), pokus o návrat ke starým dobrým krimi thrillerům ala 90tá léta. Do toho všeho jsem si film pustil s cz dabignem, který je teda opravdu příšerný ( to je ale moje chyba ). Pár příjemných pasáží ( úvodní část s transexuálem ) a ,,celkem slušný" konečný zvrat, to z toalety táhne - pro mne - na 2* s odřenýma ušima. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Aj napriek tomu, že film bol natočený v roku 2008, k divákom sa dostal až v roku 2012. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v kanadskom meste Montreal, aj keď sa odohráva v americkom meste Buffalo. (Laslo)

Reklama

Reklama