Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Judy24 

všechny recenze uživatele

V kategorii seriálů pro holky od 8 do 14 let je to jeden z těch dobrých. Pro seriálového fanouška s vytříbeným vkusem samozřejmě děsivý odpad, ale není to tak dávno, co mi bylo 13 a ten seriál se mi fakt líbil. Jo, je to taková ta pohádka pro starší, se spoustou hloupých triků, romantických linek, které nejsou reálné a nejdůležitější věcí na světě - holčičím přátelstvím. A ach ano - ty holky navíc mají ocas, jakmile se dotknou vody! Zápletky, navázané většinou na tenhle malý problém, jsou docela pěkné, takže v tomhle směru, jsem byla spokojená. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Romanticky štylizovaná rozprávka pre staršie deti o 3 kamoškách, ktoré sa menia na morské panny. Divím sa, ako slušne je to spravené. Očakával som JETIXácky výplach mozgu a dostal som ľahko nadpriemerný a občas aj zaujímavý seriál o teenage problémoch, ktoré prekonáte s pomocou priateľov a rodiny, okorenený druhotriednymi, ale občas nápaditými dobrodružnými epizódami. A tie 3 holky sú pekné. ()

Reklama

Tinusa14 

všechny recenze uživatele

Keď som mala tak 10-13 rokov tak sa mi to páčilo, a takéto seriály predsa patria k detstvu kde som neriešila herecké výkony, nedokonalosti v scenáry a podobné blbosti. Na druhú stranu teraz o niekoľko rokov neskôr už radšej nebudem riskovať pozeranie tohoto seriálu aby som si neskazila spomienky nato aký to bol slušný seriál. ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Ono je to klasická teenie záležitosť ale tak naivne až dobre zinscenovaná že sa na to dá pozerať, dokonca jednotlivé diely na seba naväzujú a utvárajú tak celistvý dej. 1+2 séria super, 3 séria - Emma von, Blair na scénu, už trocha pokrivkáva. Záverečný diel 2 séria mohol kludne ukončiť tento seriál, nakoľko sa jednalo o pohodové a pozitívne ukončenie série v krásne naivnom teenie svete. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Je nesmysl to hodnotit jinak než dětskýma očima... U nás to dětem hrálo x-krát z Jetixu i z NASu a viděl jsem to vlastně celé a asi i vícekrát... Ano, děj je předvídatelný, všechno vždy dobře dopadne a je v tom spousta nedotažených detailů... Na druhou stranu to má to fakt povedený casting, dobře napsanou dějovou linku, nikdy to nenudí a celkově je to takové milé a dobře stravitelné... 74% ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Rolu Charlotte si takmer mohla zahrať Gemma Forsyth, no napokon ju dostala Brittany Byrnes. Gemma avšak neskôr dostala rolu v spin-off seriáli Mako Mermaids (od r. 2013). (WalterIK7)
  • Stanice Nickelodeon ukázala 15minutovou ukázku ze seriálu dva týdny před jeho spuštěním. (Elbarto08)
  • Herečky, ktoré mali plutvu, nemohli veľmi hýbať nohami, a preto mali natiahnuté ruky dopredu, aby nepadali na dno. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama