Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (123)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Úprimne vám poviem, že Austrálčania riadne prestrelili. Toto je totálna puberťácka hlúposť pre dievčatká do 15 rokov. Ja nemám nič proti príbehom o morských pannách, naopak niektoré sú zaujímavé, ale toto bolo nevkusné, polomoderné, odohrávajúce sa v zvláštnom prostredí s hlúpymi efektami. Tie dievčatá sa mi nijak zvlášť nepáčili, takže ani to to nemohlo zachrániť, naozajstný gýč. ()

Lennie 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si myslela, že to je jedna z nějvětších hloupostí, jaké jsem kdy viděla. Ovšem díky Jetixu, který své seriály pouští stále dokola, jsem aspoň jednou viděla první díl, čímž u mě tento seriál stoupl... Poté jsem viděla něco nazvané Hannah Montana a musela jsem přidat ještě jednu hvězdičku. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Když má člověk děti, občas se díky nim dostane k věcem, na které by ho samotného nikdy nenapadlo se podívat. Třeba na seriál o třech mořských pannách. Protože je určen jako zábava pro dospívající dívky, je nesmysl sledovat ho optikou Bergmanových dramat a měřit kritérii festivalových porot. I díky nadšení svých dcer jsem si brzy správně nastavil optiku a čtvrt roku si tak s nimi mohl užívat každovečerní pohodovou společnou půlhodinku před obrazovkou. Bylo to nečekaně milé, zábavné a mnohem méně trapné než všechny beverlyhillsy. Zejména první řada, kdy trojice sympatických kamarádek řešila problémy s vodou a svými schopnostmi, a druhá, které dodala dokonale úlisnou záporačku. Dokonalý relax po náročném dni. Jo a mou favoritkou byla samozřejmě Rikky. :–) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Prostě jednoduchý prvoplánový seriál pro menší i větší holky, u něhož jsem se skoro styděl, že ho sleduju taky. Náplně jednotlivých dílů si kromě pilotu vůbec nevybavuju a nějak obzvlášť mě to neirituje. Vlastně jsem se se sestrami vždycky koukal jen kvůli Phoebe Tonkin, pro niž jsem měl poměrně slabost. Ona i Claire Holt naštěstí i celkem prorazily, jen škoda, že do stejných hovadin, jako ve kterých jako teenagerky začaly. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Souhlas s DJ Obelixem a ScarPoulem. Stejně jako u Ztraceného světa, ani tady nechápu tak nízké hodnocení. že by opravdu byli současní diváci natolik zhýčkaní? Těžko říct proč tomuto seriálu dává tolik lidí tak nízké hodnocení. Objektivně by to bylo klasicky za tři, ale scénářem, dějem, charakterem postav a dialogy to rozhodně nemá na nic nižšího. Takový Tak jde čas nebo Rosalinda apod. si odpad! zaslouží už z principu, ale tohle je příjemný, milý seriál s dobrými postavami, pěknými hlavními herečkami (Cleo je něco jako prototyp bohyně, pro mně:-) a hlavně skvělým dabingem. Lewis jako hlavní mužská postava je pohodář a hláškuje o 106, místy o 107. A holky? O těch snad mluvit nemusím ;-) Druhá série si zachovala kvalitu první. Navíc nesklouzla k sentimentálním a otevřeným sexuálním scénám. Víc než pusu tady neuvidíte. A to dělá tenhle seriál perlou mezi dnešníma seriálama přecpanýma sexem a..sexem. Jinými slovy na H2O mi nešahejte:-) ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Domovskou stanicí seriálu opravdu byla australská Network Ten, přesto premiéra 3. série proběhla na anglické stanici Nick. Dokonce i v ČR byl odvysílán první díl 3. série dříve než v domovské Austrálii. (ČSFD)
  • Dle bulváru spolu Angus Mclaren (Lewis) a Indiana Evans (Bella) chodí. (Casspy)
  • Phoebe Tonkin před nastoupením do seriálu nebyla dobrou plavkyní. Součástí její přípravy tak byly lekce plavání. (BLANIK.)

Reklama

Reklama