Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Romanticky štylizovaná rozprávka pre staršie deti o 3 kamoškách, ktoré sa menia na morské panny. Divím sa, ako slušne je to spravené. Očakával som JETIXácky výplach mozgu a dostal som ľahko nadpriemerný a občas aj zaujímavý seriál o teenage problémoch, ktoré prekonáte s pomocou priateľov a rodiny, okorenený druhotriednymi, ale občas nápaditými dobrodružnými epizódami. A tie 3 holky sú pekné. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem si na to po skoro 15 letech vzpoměl. Jak jsme se s kámošema u toho nařehtali, a pak to rozebírali u piva. Prndání o ST se může jít...zahrabati, hahaha!!! Quilty pleasure, jak hovado!;-) Jeden z těch př., kdy je to tak debilní, až je to skoro na hranici...geniality, checht. A perfektní vstupní port pro XXX verzi. Jestli tedy už není. Jo a též se jedná o jednu ze základních rad pro začínající kuchařky. Což je v dnešní době něco jako science-fiction. ()

Reklama

Hell_ena 

všechny recenze uživatele

Jojo :) Jako malá jsem to sledovala pořád :D No každopádně je to něco jiného, takže to pro mě bylo úžasné spestření. Akorát mě mrzí, že tu proměnu nemohly kontrolovat :( Jinak je to docela zajímavý seriál, na který se dobře dívá. Pro mladší věkovou kategorii docela ideální (ikdyž dneska lidi koukaj na všechno :D) ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Lewis je alfa, co tam sazi hlasku za hlaskou. Ty tri slecny ala male morske vily, ktere jsou castokrat na facku bych klidne vymenil. Presto je to necim zabavne, ackoliv nektere dily vazne trpite, jelikoz je to cisty cringe. Jako dite bych dokoukal asi vsechny serie, jako dospeleho mi to pouze urychluje rakovinu mozku. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Náhodou velmi milý a dobrý seriál, ja som dala 4 hviezdičky. Jasné že ide o seriál pre deti, ale ja ho sledovávam aj ako dospelá a veľmi sa na ňom bavím. Neurazí, zaujímavosťou je že Burgett Abernethy alias Zane hral princa Williama v poslednom filme o kráľovskej rodine :-) Tu je dosť dobrý a z dievčat mi najviac sedí Cariba Heine ako Rikki. Treba tomu dať šancu, fakt paráda na odľahčenie ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Úvodní píseň "No ordinary girl" napsala Shelley Rosenberg. (HenryLuner)
  • Seriál sa natáčal v Sea World a na ďalších miestach v austrálskom meste Gold Coast. (WalterIK7)

Reklama

Reklama