Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (517)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pokud už o jedničce platí, že šla do kin v době, kdy byl seriál dávno za zenitem, co by se potom muselo říct o tomto filmu... Dvojka je už hodně vaření z vody, navíc je to celé strašný kvalitativní pokles dolů - úmorně dlouhá stopáž na mě působila téměř nekonečným dojmem, dějově je to přitom zcela prostinké, a to až takovým způsobem, že to téměř žádný děj není - tomu filmu naprosto chybí jakýkoli dramatický oblouk. Celé je to už totálně odtržené od reality (ten ostentativní luxus, jímž jsou všechny postavy obklopeny, je až absurdní), postavy řeší naprosto debilní pseudoproblémy, výrazně podle mě ubylo humoru i romantiky, a samotná Carrie zde dosahuje pravděpodobně svého vrcholu nesympatičnosti - v tom filmu se chová prostě už jen jako kráva. Nejslabším momentem filmu je pak podle mě scéna společného karaoke zpěvu, kdy moje znechucení už kulminovalo na maximum. Totálně zbytečný, scenáristicky i herecky nepovedený a ve svém vyznění nesnesitelný film, který nikdy neměl vzniknout. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Proč proboha 146 minut? A kdyby se v nich alespoň něco dělo, ale takhle? Jednu hvězdu dávám za prvních 25 minut, které si drží onu svěží New Yorskou pseudo gender intelektuální atmosféru, ovšem to, co příjde po tom, to je teda na scénáristické vyobcování z cechu. Takhle to utopit v prázdném luxusu... Hnus. Lawrence of my labia! ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Opravdu nejsem příznivcem Sexu ve městě, seriálem opovrhuju a první film jsem shlédla jen protože mě kamarádky chtěly dotáhnout na dvojku do kina a tak jsem si řekla, že bych se aspoň trochu měla podívat na co půjdu. Jedničkou jsem byla totálně zhnusená, nuda, nuda a nuda. Takže jsem byla nakonec ráda, že jsem na to nemusela jít do kina, ale když už jsem přetrpěla ten první díl, rozhodla jsem se sebrat odvahu a kouknout se i na díl druhý. Trvalo mi to docela dlouho, ale nakonec jsem se k tomu dokopala. Překvapivě se mi to zdálo méně hrozné než jednička a i když to opět mělo přemrštěnou délku, nezdálo se mi to tak nekonečný jako díl první. Ovšem ta část s Abu Dhabí, jasně nějákej chlápek za 4 uječený ženský zaplatí kompletní cestu a všechno. Netušila jsem, že má být Sex ve městě pohádka. Už se na to nikdy nepodívám znova, 2* ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Na začátku musím říct, že jsem fanoušek seriálu. Že právě teď ho sjíždím potřetí či počtvrtý a stále mě baví. Mám ráda Sarah Jessicu, protože je krásná, elegantní, vkusná a výborná herečka. Mám ráda všechny hlavní postavy a po celou dobu šesti sérií mě nikdy neomrzely. Všechny jsou krásné, mají dobrou práci, mají peníze a spoustu super bot a oblečků. Je to pro mě něco jako pohádka, jako fantazy. Jenže tenhle film mi občas přišel jako parodie na seriál. Hlavní hrdinky jsou tu vážně jako upištěný slepice se svýma trapnýma problémama. Jen sem tam je záblesk těch postav, které jsem si tolik oblíbila. Je to trapné, dlouhé, uječené a nabušené stupidními dialogy! Nevím jestli mám být naštvaná, spíš jen rozmrzelá nad nepovedeností tohohle snímku. Ano, je to lítost, to je ten pocit, který převládá. A navíc jsem opravdu doufala, že Carrie konečně pošle Mr. Biga do řiťi, protože je to moje nejvíc nenáviděná seriálová postava! Pro fanoušky seriálu (jako já) je povinností podívat a zaplakat (jako já), pro ostatní bude nejlepší se obloukem vyhnout. Tři hvězdy je sice moc, ale já nemohu jinak. Asi je to za tu vzpomínku. A za Sarah... ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

Galerie (95)

Zajímavosti (28)

  • Díky úspěchu prvního filmu se na druhý díl prodávaly lístky již šest týdnů před uvedením v kinech. (L3G1ON4R)
  • Tento sequel vydělal za první víkend 31 miliónů dolarů (rozpočet 100 miliónů), zatímco první díl vydělal za první víkend 57 miliónů a jen z USA si odnesl celkem 153 miliónů. (pavlikv)
  • Tvůrci uvažovali také o obsazení manželky Toma Cruise Katie Holmes. (don corleone)

Reklama

Reklama