Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

F.man 

všechny recenze uživatele

Proč proboha 146 minut? A kdyby se v nich alespoň něco dělo, ale takhle? Jednu hvězdu dávám za prvních 25 minut, které si drží onu svěží New Yorskou pseudo gender intelektuální atmosféru, ovšem to, co příjde po tom, to je teda na scénáristické vyobcování z cechu. Takhle to utopit v prázdném luxusu... Hnus. Lawrence of my labia! ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Úvodních dvacet minut na svatbě pro mě bylo utrpením, ale kdesi od odletu do Abu Zabí se začal objevovat i nějaký nástin budoucího příběhu. Pokud jste někdy snili o spojení módní přehlídky a filmu a štve vás, že režiséři běžně od kameramanů nevyžadují detailní záběry výstřihů (v případě žen) a plavek (v případě mužů), můžete si Sex ve městě 2 směle pustit. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu proti proudu... Na jednu stranu zábavnější, zářivější a svižnější než první díl, na druhou stranu přehnanější a místy možná až "trapné" (přehnaně afektovaná gay svatba, útěk z Abú Dhabí, buzerující Carrie), na ty 4* ale dvojka v klidu dosáhne. Asi jsem konečně našla svoje guilty pleasure.;-) ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem v úvodu nesnášel, ale s každou další minutou mi film připadal lepší a lepší, až jsem si ho nakonec zamiloval a dal mu 4*. S dvojkou to bylo podobné. Ze začátku jsem ji doslova nesnášel (děsivá gay svatba a snad nejhorší filmový opening roku) a pak mi už jen připadala více snesitelnější. Tj. z -20 % se vyhrabala na konečných 30 %. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Obrovský sešup dolů, první film byl takovým oddechovým, nenáročným a neurážejícím dodatkem za výborným seriálem, ale to, co předvádí druhý díl zavání velkým průšvihem a hodně se bojím toho, co vyleze z dílu třetího. Všechna lehkost, nadhled, satira je pryč a my sledujeme jen módní přehlídku a uječenou Samanthu bořící arabské mýty a tvořící jeden trapas za druhým. Od okamžiku odletu do Abu Dhabí holky jen ječí nebo brečí a stejně nic nevyřeší. Je škoda, že z inteligentních a vtipných žen udělali scénáristé takovéhle karikatury (o retuších nemluvě) a je docela s podivem, že do toho některé z hereček šly. Navíc mi připadalo, jako by dvě třetiny filmu byly natočeny jen proto, aby ukázaly divačkám, jak luxusní může být pobyt v pětihvězdičkovém hotelu někde na blízkém východě... ()

Galerie (95)

Zajímavosti (28)

  • Scéna, ve které se hlavní představitelky ocitají na letišti v Abu Dhabi, se ve skutečnosti natáčela na letišti Menara v Marakéši, v Maroku. (kymberelyJ)
  • Tvůrci uvažovali také o obsazení manželky Toma Cruise Katie Holmes. (don corleone)
  • Druhým klasickým filmem, ze kterého je tu ukázka, je Rozruch ve městě (1942). Konec tohoto filmu předznamenává také konec celého Sexu ve městě 2 (2010). (NinadeL)

Reklama

Reklama