Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

Patw 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale mě druhé filmové pokračování skvěle bavilo! Troufnu si říct že i trochu víc než filmoví díl první... asi to bude tím že tohle je prostě nové... Rozhodně jsem se bavil od začátku do konce. To že film je kýč jak bič, je jasné už ze začátku, ale mě se to líbí. U Sexu se totiž nedá nic jiného čekat... i tak to ale tvůrcům hltám! Pro mě 5*! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se z těchhle čtyř žen mohly stát taková symboly a celebrity a jak mohl být ten seriál tak oblíbený, tedy pokud je natáčený stejným způsobem. Za vzory se zde dávají naprosto nemožná individua, která nejsou schopna vést jakékoli vztahy, alespoň ve dvou případech (Carrie a Samantha), ale přesto jim všechno vychází. To je skoro neuvěřitelné. Ne, tohle už nikdy více. ()

Reklama

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Film bez příběhu spíš připomínající promo video na návštěvu SAE než plnohodnotný celovečerní film. 146 (!) minut plných product placementu a nudného děje. Až na jeden polibek není ve filmu ani náznak nějaké zápletky (pseudoproblémy hl. hrdinky týkající se zapnuté televize nepočítám)...to je skoro až obdivuhodné:-) A ten závěr, ve kterém si muslimky svlečou niqáby...to mi spadla čelist! Prvotřídní hollywoodská imbecilita. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Luxusně v těch nejdražších róbách jaké si jen člověk dokáže představit, zabalené tupé NIC! Seriál "Sex and the City" se stal pojmem. Inteligentní a vtipné, jak to známe z dřívějška tady bohužel nahradilo blbé a trapné. Nevěřil jsem svým očím, že ze čtyř svérázných kamarádek jsou tady uječené blběny! A nekonečnou stopáž bych přirovnal cestě po rozpálené poušti! Ano, trpěl jsem...a pořádně! P.S. A to ty úvodní titulky vypadaly tak slibně!!! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Nerád urážam, faaakt a preto "citujem"... nemohol som si nevšimnúť Golden Globe Awards v podaní Ricky-ho Gervais-a (mimochodom funny gay) a ten uviedol niečo v štýle... myslel, že glob za special.efekt dostane tým, čo retušoval daný plagát, stým, že všetci vedia koľko majú "dievčata" rokov. Dokonca videl jednu v "Bonanze" :D vtipneé, ozaj. Inak? zrekapitulujem... slečny riešia šatstvo, prachy, módu tým najpovrchnejším štýlom aký som kedy videl a dosť dobre nechápem, čo sa komu na tomto páči. Toto vidieť nejaká malá princess? do roka a do dňa je z nej husa! 1/10 dávam z nevôle a predstavy utopených prachov v tomto psychologicko - kapitalistickom hnuse! To je na facku toto... ()

Galerie (95)

Zajímavosti (28)

  • Penélope Cruz zmínila v interview s Ellen DeGeneres, že natočila svou cameo roličku za dvě hodiny, a že ji nabídka mihnout se v Sexu ve městě velice potěšila, jelikož je fanynkou Sarah Jessicy Parker i celého seriálu. (Karlos80)
  • Ve filmu Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda také společně zazpívají karaoke. Samotnou skladbu herečky nazpívaly v manhattanském studiu o několik týdnů dopředu a pak byla použita k synchronizaci při natáčení. (Dlee)
  • Do kin byl film rozvážen pod krycím názvem "Heart of the Desert" ("Srdce pouště"). (Karlos80)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno