Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

Desiree 

všechny recenze uživatele

Tyhle dámy z New Yorku a jejich problémy... některé jsou mi velmi blízké, takže už léta ráda sleduji jejich příběhy v serálové podobě, dodávají mi nadhled a někdy se opravdu dobře bavím, ale tady?! Tady je to jen trapná přehlídka uměle vytvořeného luxusu, bez vtipu, bez pointy, bez příběhu...a já se nudím. Asi se nikdy nepodívám do Abu Dhabi a jestli, pravděpodobně nebudu v 6* hotelu se služebnictvem. Tady se ta seriálová děvčata opravdu vzdalují těm, které známe ze seriálu. A jejich problémy zde? Ty bych vážně chtěla mít! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak já půjdu proti proudu... Na jednu stranu zábavnější, zářivější a svižnější než první díl, na druhou stranu přehnanější a místy možná až "trapné" (přehnaně afektovaná gay svatba, útěk z Abú Dhabí, buzerující Carrie), na ty 4* ale dvojka v klidu dosáhne. Asi jsem konečně našla svoje guilty pleasure.;-) ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Co funguje v seriálu, málokdy funguje ve filmu. Už první díl byl docela rozpačitý a ve dvojce to jde s nudou a trapností ještě dál. Nejvtipnější momenty přijdou v prvních dvaceti minutách (holky za mlada, chůva a teploušská svatba), ale v momentě kdy čtyři stárnoucí "krásky" přistanou v Abu Dhabi, začne to jít se scénářem z kopce. Nejvíc mi asi vadila jejich zabedněnost a naprostá neúcta k jiné kultuře...ani oděvní kreace už nebyly to co dřív (Samanthina ostnaná ramena při karaoke nebo šaty, ve kterých jezdily na velbloudech). Co se týče postav, tak Miranda ustoupila hodně do pozadí, Samantha se zmítá v hormonální krizi a je ještě blbější než kdy předtím (ale aspoň je z nich jediná jakž takž vtipná) a Charlotte s Carrie se staly pouhými karikaturami. Charlotte jako "dokonalá" matka chodící doma ve značkovém kostýmku a hystericky se hroutící po dvou hodinách strávených se svými ratolestmi a Carrie, která i doma chodí v deseticentimetrových podpatcích a jejímž největším nepřítelem se stala televize...doufám, že už to tvůrci zabalí a dalšího pokračování (ve kterém by Carrie pravděpodobně začala toužit po dítěti) se už nedočkáme. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Obrovský sešup dolů, první film byl takovým oddechovým, nenáročným a neurážejícím dodatkem za výborným seriálem, ale to, co předvádí druhý díl zavání velkým průšvihem a hodně se bojím toho, co vyleze z dílu třetího. Všechna lehkost, nadhled, satira je pryč a my sledujeme jen módní přehlídku a uječenou Samanthu bořící arabské mýty a tvořící jeden trapas za druhým. Od okamžiku odletu do Abu Dhabí holky jen ječí nebo brečí a stejně nic nevyřeší. Je škoda, že z inteligentních a vtipných žen udělali scénáristé takovéhle karikatury (o retuších nemluvě) a je docela s podivem, že do toho některé z hereček šly. Navíc mi připadalo, jako by dvě třetiny filmu byly natočeny jen proto, aby ukázaly divačkám, jak luxusní může být pobyt v pětihvězdičkovém hotelu někde na blízkém východě... ()

numi 

všechny recenze uživatele

Na Sexu ve městě bylo nejvíce sexy ono jiskření mezi ústřední čtveřicí a New Yorkem. Nadhled, ironie, charisma a sex-appeal jako východisko z železo-betonového vztahového bludiště jablečného velkoměsta. Jenže pokud New York z téhle rovnice vyškrtnete, zůstanou vám čtyři slepice vypuštěné z hnízda, které mají k původnímu seriálu stejně daleko jako jabčák k vínu. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (28)

  • Ve filmu Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda také společně zazpívají karaoke. Samotnou skladbu herečky nazpívaly v manhattanském studiu o několik týdnů dopředu a pak byla použita k synchronizaci při natáčení. (Dlee)

Reklama

Reklama