Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (517)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemůžu bejt v menopauze a ještě v turistický třídě !!" ;) Biják tak agresívně lživý - Rozuměj v důsledku naprosto pseudofeministický !! - a svým poselstvím lobotomický, že vlastně naprosto popírá sérii, z níž vzešel, na čemž jednoho zarazí především skutečnost, že na obou projektech pracovali stejní tvůrci.. Zrůdnost roku v podobě oslavy konzumu - V naprosto nevhodnou dobu finanční krize.. - a amerikanizace - V rovněž naprosto nevhodnou dobu, která se zaslepeně staví proti islámu !! ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Film bez příběhu spíš připomínající promo video na návštěvu SAE než plnohodnotný celovečerní film. 146 (!) minut plných product placementu a nudného děje. Až na jeden polibek není ve filmu ani náznak nějaké zápletky (pseudoproblémy hl. hrdinky týkající se zapnuté televize nepočítám)...to je skoro až obdivuhodné:-) A ten závěr, ve kterém si muslimky svlečou niqáby...to mi spadla čelist! Prvotřídní hollywoodská imbecilita. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Proč proboha 146 minut? A kdyby se v nich alespoň něco dělo, ale takhle? Jednu hvězdu dávám za prvních 25 minut, které si drží onu svěží New Yorskou pseudo gender intelektuální atmosféru, ovšem to, co příjde po tom, to je teda na scénáristické vyobcování z cechu. Takhle to utopit v prázdném luxusu... Hnus. Lawrence of my labia! ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Úvod v New Yorku ještě docela jde, ale jakmile se holky přesunou do Abu Zabí, začíná koncetrované peklo. Seriál mám moc ráda, z prvního filmu jsem měla obavy a dopadlo to celkem slušně, ale tohle už opravdu ne. Přehnaná, okázalá přehlídka luxusu a ženského pištění, kde se toho na 146 minut děje zoufale málo. Je čas nechat Carrie, Mirandu, Charlotte a Samanthu na pokoji.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní Sex ve městě je čistá romantická komedie. Nic velkého není na programu a aby to splnilo očekávání velkého biáku (a nešlo jen o další setkání s oblíbenými postavami kultovního seriálu), došlo pro změnu na dobrodružství v Abú Zabí. Carrie je vdaná, proto musí nutně zakolísat při náhodném setkání se svým oblíbeným ex, ale kouzlo Stalo se jedné noci (1934) ji naštěstí opět otevírá oči a pohádka s Bigem může  pokračovat. Tehdy se zdálo, že takto může celý fenomén usnout, ale za chvilku přispěchal nový (a výborný) seriál And just like that...  ()

Galerie (95)

Zajímavosti (28)

  • Pro vytvoření Samanthiny kanceláře posloužila restaurace Two Times Square v Marriot Renaissance New York Hotel. Mezi další stavby spatřené ve filmu patří honosný dům Steva a Mirandy v Brooklynu, exteriér nóbl Ziegfeldova divadla, ve kterém se odehrává premiéra Smithova filmu, hala nově zrenovovaného Empire Hotel, která posloužila jako místo pro natočení after-party po premiéře, a pochopitelně předek Carriina starého bytu na 73. ulici, nacházejícího se na Perry Street v Greenwich Village. (Dlee)
  • Na Carrienom hotelovom budíku je dátum 26. august (obdobie veľkých prázdnin) – a Miranda sa chystá na synov školský projekt. (ash99)
  • Ve filmu Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda také společně zazpívají karaoke. Samotnou skladbu herečky nazpívaly v manhattanském studiu o několik týdnů dopředu a pak byla použita k synchronizaci při natáčení. (Dlee)

Reklama

Reklama