Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

GOtoUCSC 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, seriál byl skvělý a první film byl lepší než jeho pokračování. Celé mi to přijde tak nějak překombinované : gay svatba, Liza Minnelli, taneček od Beyoncé, newyorská běhna je manželka,Miley Cyrus, Abú Dhabí, puritánští muslimové atd, atd... Vše zachraňuje stará známá Samanta, která jako jediná ze slavné čtyřky neustoupila od svých zvyků a zásad. Chůva Erin (Alice Eve) je skvělá a Lili je nejvíc kouzelná šmudlinka ! ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemůžu bejt v menopauze a ještě v turistický třídě !!" ;) Biják tak agresívně lživý - Rozuměj v důsledku naprosto pseudofeministický !! - a svým poselstvím lobotomický, že vlastně naprosto popírá sérii, z níž vzešel, na čemž jednoho zarazí především skutečnost, že na obou projektech pracovali stejní tvůrci.. Zrůdnost roku v podobě oslavy konzumu - V naprosto nevhodnou dobu finanční krize.. - a amerikanizace - V rovněž naprosto nevhodnou dobu, která se zaslepeně staví proti islámu !! ()

Reklama

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Dámy se stihnou stotisíckrát převléknout a to je snad jediný důvod proč byl tenhle snímek natočen, jako jedna velká módní přehlídka. Jinak už mě žádná kladná věc nenapadá. Jednička byla celkem fajn, i přestože děj vycucávala ze všech konečků scénáristových prstů, tady už došla šťáva úplně. V nejlepším se má zkrátka přestat. Hlavní předtstavitelky jsou zase o dva roky starší, vrásčitější a zapasované do upnutých šatiček, tvářící se jako "ano, pořád jsem šťabajzna" a stále dokola omílající tytéž věci jako před deseti lety působí jednak jako karikatury samy sebe a také podle mě dost uráží ženské pokolení. Nedůstojné ukončení jedné pěkné éry. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se z těchhle čtyř žen mohly stát taková symboly a celebrity a jak mohl být ten seriál tak oblíbený, tedy pokud je natáčený stejným způsobem. Za vzory se zde dávají naprosto nemožná individua, která nejsou schopna vést jakékoli vztahy, alespoň ve dvou případech (Carrie a Samantha), ale přesto jim všechno vychází. To je skoro neuvěřitelné. Ne, tohle už nikdy více. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Opravdu nejsem příznivcem Sexu ve městě, seriálem opovrhuju a první film jsem shlédla jen protože mě kamarádky chtěly dotáhnout na dvojku do kina a tak jsem si řekla, že bych se aspoň trochu měla podívat na co půjdu. Jedničkou jsem byla totálně zhnusená, nuda, nuda a nuda. Takže jsem byla nakonec ráda, že jsem na to nemusela jít do kina, ale když už jsem přetrpěla ten první díl, rozhodla jsem se sebrat odvahu a kouknout se i na díl druhý. Trvalo mi to docela dlouho, ale nakonec jsem se k tomu dokopala. Překvapivě se mi to zdálo méně hrozné než jednička a i když to opět mělo přemrštěnou délku, nezdálo se mi to tak nekonečný jako díl první. Ovšem ta část s Abu Dhabí, jasně nějákej chlápek za 4 uječený ženský zaplatí kompletní cestu a všechno. Netušila jsem, že má být Sex ve městě pohádka. Už se na to nikdy nepodívám znova, 2* ()

Galerie (95)

Zajímavosti (28)

  • Ve filmu Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda také společně zazpívají karaoke. Samotnou skladbu herečky nazpívaly v manhattanském studiu o několik týdnů dopředu a pak byla použita k synchronizaci při natáčení. (Dlee)
  • Nakrúcalo sa na skutočných piesočných dunách a herečky jazdili na skutočných ťavách. (ecceHOMMO)
  • Carrie Preston (Sarah Jessica Parker) vychází z bytu a vzpomíná na to, jaké to bylo, když přijela do města poprvé, přičemž kolem ní prochází muž ve žluto-bílém tričku. Stejný muž kolem ní krátce poté stejným směrem prochází znovu. (Joohnny9110)

Reklama

Reklama