Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji, když se pořádají héliové párty. Tenké až pištivé hlásky vyvolávající výbuchy smíchu a po skončení bolest hlavy, která vybízí k plánování příští párty (dvojnásobné). A tak se pan režisér nechal inspiroval a udělal to, co musel :o) Zdvojnásobil Chipmanky :o) A tak jak jsem si je oblíbila v jedničce, ve dvojce se nic nezměnilo, jen se znásobily další objekty mé lásky. A tímto Vás prosím a žádám, pokud jste dali odpad jedničce, nezkoušejte ani pomyslet, že byste si dvojku pustili. Jinak pocítíte můj dvojnásobný vztek ;o) Dělám to pro Vaše dobro :o) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Některé filmy vás zase jednou donutí přemýšlet o tom, proč. Proč se vlastně něco takového pořád točí? Copak byl první film takový úspěch? Dobře, přiznám, že jsem film "Alvin a Chipmunkové" snesl, ale abych se musel dívat na pokračování? Ne, to mě vážně zase tolik nedostalo. Jenže jsem se na film nakonec podíval. Nebudu říkat, že svého rozhodnutí lituji, ale film "Alvin a Chipmunkové 2" mě rozhodně nenadchnul. Trochu mi to připomíná plast. Hned vysvětlím. Koupíte si balení Coca-Coly, všech šest plastových lahví vypijete, pak je vyhodíte do žlutého kontejneru. Až si příště budete kupovat Pepsi, protože Coca-Cola došla, dostanete je v lahvích, které byly vyrobeny recyklací těch od Coca-Coly. Vypadá to stejně, ale nakonec dostanete něco jiného, trochu horšího. Rozdíl mezi prvními a druhými Chipmunky je jenom v tom, že jsou zde i Chipettky, tedy dívčí protějšky chlapeckých veverek. Je zde pořád pisklavé zpívání, což je asi pořád největší pozitivum. Jinak to vážně za nic nestojí. Asi jsem proti filmům, kde jsou herci s animovanými postavičkami, ale řekněte mi o nějakém dobrém, který následoval po "Králíkovi Rogerovi". Tenhle to rozhodně není. Jasonovi Leeovi přeji, aby konečně dostal nějakou pořádnou roli, která ukáže, že opravdu má komický potenciál. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/runaways-rok-jedna-nedotknutelni-johnny.html ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jak jednička přes kopírák. Bohužel, tvůrci přidali pár trapných vtípků a hlavně partu zpívajících veveřic. Ty nejen, že jsou úplně stejné jako Chipmunkové, ale jsou tak přeslazené, že se vám z nich zkazí zuby. A korunu všemu nasadil český dabing. Mohl by mi někdo vysvětlit, proč jsou všechny veveřice nadabované slovensky? Celkově film působí jako nastavovaná kaše, která má dokonale vyplenit peněženky nebohých rodičů. Takže doufám, že další pokračování není v plánu... ()

Nurder 

všechny recenze uživatele

Musím dát 3 hvězdičky. Nevím jestli je to přehnané, ale mě se to líbilo. Chipmunkové a Chipmunčice jsou v některých scénách velice roztomilý. Někdy máte chuť je vzít a držet je v náruči celé dny. Ikdyž je příběh spíše horší, filmu to vůbec neubližuje. Já se krásně bavil a myslím si, že nebudu jediný . ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ani výměna režiséra a dvou scénáristů bůhvíjak nepomohla. Betty Thomas má sice se zvířaty zkušenosti z filmu Dr. Dolittle a scénáristé zase pracovali na různých animovaných filmech, leč ani to filmu extra nepomohlo. Snímek je vlastně kopií prvního. Chipmunkové jsou sice slavní, ale objevují se Chipettky. A opět je Ian přemlouvá, aby zpívaly, zpívaly a co nejvíc z nich chce vytřískat (to už tu jednou bylo). A ony, stejně jako před nimi kluci, také zjišťují, co je zač, a nakonec mu utečou, stanou se všichni přáteli a pohádky je konec. Pár úsměvných scén s babčou nebo ve škole by se našlo, dvojka však nejenže nepřinesla nic nového (i téma apelování na přátelství je opět stejné), ale dokonce kopíruje sebe sama. Tak si skoro říkám, zda ještě tvůrci mohou přijít s něčím novým. Jenže u trojky se objeví již třetí režisér a tak je tu snaha evidentní - vytřískat co nejvíc. Z tématu i diváků. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama