Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to naprosto neintelgentní a nehudební...3 vypatlané krysy zpomalenými a pak znovu rychle přehrátými nahrávkami hlasů lidí jsou podle mě naprosto nepochopitelně oblíbené pro svůj "zpěv". V tomto díle se jejich řady rozšiřují o jakési tři další krysy ženského rodu, které chtějí udělat podobný comeback jako jejich předchůdci stejné rasy.Pravděpodobnost, že někde uvidím mluvící krysy je asi taková, že mě můj osud obdaří tím, že mě trefí dřív, než budu maturovat takže podle mě naprostá blbost a hlavně pustit si to ještě jednou tak to se raději odstřelím.Jedna * za samomluvu herců představa, že bych hrála a mluvila na stůl je zvláštní. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji, když se pořádají héliové párty. Tenké až pištivé hlásky vyvolávající výbuchy smíchu a po skončení bolest hlavy, která vybízí k plánování příští párty (dvojnásobné). A tak se pan režisér nechal inspiroval a udělal to, co musel :o) Zdvojnásobil Chipmanky :o) A tak jak jsem si je oblíbila v jedničce, ve dvojce se nic nezměnilo, jen se znásobily další objekty mé lásky. A tímto Vás prosím a žádám, pokud jste dali odpad jedničce, nezkoušejte ani pomyslet, že byste si dvojku pustili. Jinak pocítíte můj dvojnásobný vztek ;o) Dělám to pro Vaše dobro :o) ()

Reklama

mai 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé zlkoukla jedničku, přišlo mi to jako dost dobrý a originální nápad, to ale neznamená, že by měli tvůrci ihned začít s dvojkou ( o trojce už radši vůbec nemluvím...). Většina pěkných filmů nebo pohádek natočí jakoby původní verzi filmu, tedy jak by si přáli, jak by film měl začít, a taky SKONČIT. Ale "bohužel" se rozhodli, pravděpodobně kvůli sledovanosti, nuceně nastavit příběh... -_- a to už potom - slušně řečeno - není ono. ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, jaký jsem za poslední dobu v kině viděl. Animace je, alespoň z mého pohledu otřesná, děj ještě horší a korunku tomu všemu nasazují přímo královsky NEherecké výkony od lidí. A takovou shnilou třešničkou na zkaženém dortu, jsou hlasy těch křečků (nebo co to vlastně je), které jsou tak vysoké a pištivé, že jim neni více méně rozumnět a ke všemu z nich začne po chvíli bolet hlava. Tento film by mohl pobavit publikum ve věku 1-2 let, kdy se dítěti líbí skoro vše.--->0% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vzhůru ke dnu....???...tak to vidím ja !!! Mínusy: Jason Lee odstavený na druhú koľaj, dej ala obohratá pesnička, ktorá svojou obohratosťou lezie na nervy pričom samotný príbeh nemá ani kúsok inteligencie.....a spev chipmankov ( alvina a bandu) tentokrát dosti nezrozumiteľný....Plusy: chipmanky ...tie jediné to tu oživujú a nápad dať ich do SK dabingu - skvelý . Škoda hold tá hravosť z jednotky sa vytratila a mám pocit že dvojka neustála slávu jednotky ( bola nedostojným pokračovaním )....váham medzi */ ** ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama