Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Upištěné zrůdičky znovu mrví hudbu." nebo "Alvin a všelék na migrénu." či "Šest důvodů, proč strčit hlavu do mixéru.", a co "Mončičáci na zteči."? ~~~ Ano, první díl se mohl líbit děckám, co prahly po plyšácích. U tohohle dílu mě ale děsí představa těch malých roztomilých dětských hlaviček s chmýřím místo vlásků, jak jimi bábetka bezbranně bouchají tu o stůl, tu o stěnu, tu o skříň a slabounké, slzičkami a nářkem zakuckané hlásky vysíleně šeptají "Maminko, už dost, plosíííím..." ~~~ Brrr, až mě zamrazilo. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Nevim, ale hodnocení někoho nad 10 let je silně zavádějící. Mě to taky nenadchlo, ale přeci jen mám trochu soudnosti a uvědomuji si, že toto dílo nebylo určeno pro mě. A kdo si tento film pustí s úmyslem najít zde nějaké hlubokomyslné dílo nebo snad nějakou tu zábavu pro odrostlejší je ten nejnaivnější tvor pod sluncem (nebo recenzent) a dostane poprávu, co si zaslouží. Obzvláště, když většina viděla první díl. To vám to lidi vážně po prvním díle a trailerech nedošlo? ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Jestli Vás opravdu zajímá, co si myslím o druhém filmovém dobrodružství veverkám příbuzných zpívajících hlodavců, tak si stačí otevřít stránku s jeho o dva roky mladším předchůdcem a přečíst si můj tehdejší komentář. Je slušností vůči divákům, nekopírovat předešlí příběh, ale ten kdo chipmunky number two dorazí až k závěrečným titulkům, stejnak nakonec přijde nato, že svým způsobem stejný je. Je to tak, dvojka je stejná jako jedničko a proto……………………………. ()

amyth 

všechny recenze uživatele

Dětský film dabovaný severní uherštinou ..... no comment (hlavně když na divokém východě od nás je čeština v jakékoliv tvorbě trestána pokutami). Jediný důvod co mě napadá je ten, že chtěl producent kopírovat realitu v které na Čr pořádají nájezdy laciné dutohlavé zlatokopky (slečinka plastik-romovopíchavá nebo zkusilajsemJardu Volopichová (jak přiléhavé příjmení). ()

Nexty 

všechny recenze uživatele

Uff... Naprosto přesná demonstrace toho, jak ve většině případů dopadá pokračování prvního úspěšného filmu - děs a hrůza. To, že se v prvním díle vyskytli mluvící a zpívající chipmunkové - dobře, o tom film (pohádka) je. Ale druhý díl je výsměch fyzice i logice. Chipmunkové ve škole? Chipmunkové hrající americký fotbal? Chipmunkové řídící motorku a vrtulník? Co bude v dalším díle? Ovládnou chipmunkové Zemi ve vesmírných lodích a kolonizují lidstvo? Když už chtěli tvůrci tolik animovat v zasazení do reálného světa, mohli se trochu více držet alespoň základních logických pravidel (když už diváci dovolili chipmunkům mluvit a zpívat...). Podle mne jde o velmi uchvátané a nepovedené pokračovaní ve stylu - co nejvíc vydělat ze setrvačnosti úspěchu prvního dílu. Celý příběh je navíc velmi předvídatelný a konec vám bude jasný hned po úvodních 10 minutách filmu. Škoda... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama