Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2007 sa na plátnach kín objavil titul "Alvin a Chipmunkovia" (Alvin and the Chipmunks). Traja nesympatickí, hyperaktívni, uvrieskaní, upišťaní hlodavci. Nahlúply tlustoprd Simone, okuliarnatý chytrák Theodor a ich šéf Alvin. Spievajúce veverice. Ich synteticky upravené, mrnčavé hlasy, ktorými hovorili a aj spievali všeobecne známe songy, mi boli tak protivné, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. No a už o dva roky neskôr, v roku 2009, bolo vyprodukované pokračovanie "Alvin a Chipmunkovia 2" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel). Tam sa ku tomuto neznesiteľnému héliovému triu pridali ešte tri veveričie samice, ktoré tiež vrieskali a pišťali ako divé. Ufff, to už bolo na mňa naozaj veľa. Horko ťažko som to predýchal. * ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Nevim, ale hodnocení někoho nad 10 let je silně zavádějící. Mě to taky nenadchlo, ale přeci jen mám trochu soudnosti a uvědomuji si, že toto dílo nebylo určeno pro mě. A kdo si tento film pustí s úmyslem najít zde nějaké hlubokomyslné dílo nebo snad nějakou tu zábavu pro odrostlejší je ten nejnaivnější tvor pod sluncem (nebo recenzent) a dostane poprávu, co si zaslouží. Obzvláště, když většina viděla první díl. To vám to lidi vážně po prvním díle a trailerech nedošlo? ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

V rámci letošního roku spolu s Arthurem suverénně nejhorší film, přesto kupodivu o poznání snesitelnější, než úděsný první díl. Film směřuje od bodu A do bodu B a najde se v něm relativně uspokojivé množství momentů, které jsou skutečně zábavné. Čiperky jsou dokonce i relativně poslouchatelné. WTF momentů je pochopitelně stále nehezky mnoho (ředitelka skoly s vytetovanými Chipmunky na ruce, nebo dvaceti centimetrová veverka hrající americký fotbal), v rámci rodinného filmu mě ale tenhle squeqel i navzdory několika nechtěně úchylným momentům uráží mnohem méně, než jeho starší bráška. A Theodor je neuvěřitelně sladkej... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji, když se pořádají héliové párty. Tenké až pištivé hlásky vyvolávající výbuchy smíchu a po skončení bolest hlavy, která vybízí k plánování příští párty (dvojnásobné). A tak se pan režisér nechal inspiroval a udělal to, co musel :o) Zdvojnásobil Chipmanky :o) A tak jak jsem si je oblíbila v jedničce, ve dvojce se nic nezměnilo, jen se znásobily další objekty mé lásky. A tímto Vás prosím a žádám, pokud jste dali odpad jedničce, nezkoušejte ani pomyslet, že byste si dvojku pustili. Jinak pocítíte můj dvojnásobný vztek ;o) Dělám to pro Vaše dobro :o) ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Proč vznikla dvojka? Protože jednička o předloňských Vánocích utržila ohromný balík peněz. Že by něco z toho producenti strčili na výrobu triků nebo scénáře? Kdeže! Zvláště vedle podobných škůdců, jakými bylo G-Force, vynikne slabá animační stránka. Scénář je úděsný,a co hůř, i ten zpěv je děsivý. Na konci dochází k hudebnímu meziškolnímu klání. Výkon Chipmunků mi ze všech zhlédnutých přišel nejslabší! (i když je pravda, že jedna holčina zpívala z playbacku původní náhravku Alicy Keys. To se to pak zpívá.) A dodal bych, že spoustou prvků je film docela perverzní (třeba Chiperky, které vrtí zadečky, a neustále opakování písně "..round round..") a nevím, jestli bylo moudré vytvořit česko-slovenský dabing. České děti se budou jen těžko chytat. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama