Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Oproti geniálnemu prvému dielu veľké sklamanie. [Rec] 2 síce priamo pokračuje tam, kde sa to všetko naposledy skončilo, ale nerobí to dobre. Oproti desivej jednotke je toto horor bez atmosféry a trápna paródia. Postavy sa už začínajú chovať dementne, všetko sa tu zbytočne vysvetľuje a ničí to tak tiesnivú atmosféru tajomna a príbeh má veľa logických dier. Prirovnávanie k akčnému pokračovaniu Votrelca od Camerona absolútne neberiem. Toľko isto akcie bolo aj v prvej časti Rec ba dokonca aj viac. Tvorcovia to jednoducho pohnojili a pochovali tak skvelý námet. P.S.: Finále bolo v jednotke desivé, prekvapivé. Tu sa to finále znovu opakuje, ale miesto strachu som sa smial. ()

brit84 

všechny recenze uživatele

Dějově přesné navázání na jedničku, takže kdo ji neviděl, měl by dohnat. Místy je to už víc odhadnutelné, ale napětí přetrvává. Na začátku jsem si říkal, jestli vůbec jde něco dalšího vymyslet, aby to pořád splňovalo požadavky dobrého hororu. Teď zodpovědně říkám, "Jde to". Uvidíme, jak se poperou s trojkou a čtverkou. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

První díl jsem si opravdu užil, takže když jsem se dozvěděl, že je na světě i dvojka, neváhal jsem a začal jsem ji shánět. A vyplatilo se. Mohou se vyskytovat SPOILERY!!! Po událostech z prvního dílu přichází do domu zásahová jednotka a s sebou mají "chlápka z ministerstva zdravotnictví", který se později ukáže být knězem. Řeknete si, no jo, zásahovka, mají zbraně, jsou trénovaní, o ty se nebudu muset bát… Jenže to jste právě na omylu. Rec 2 se rozjede ještě rychleji než jednička a je i brutálnější a lekavější (ty lekačky jsou navíc na místech, kdy jsem je ani já nečekal). Všechno parádně funguje a já tomu dávám plný počet, ale jedno mě "trochu" naštvalo. Ano, ti co už viděli, zřejmě tuší. Pointa. Odhalení, co že je vlastně ta "nákaza" zač. Musím říct, že tohle mě dost naštvalo a chvíli jsem uvažoval, jestli si ze mě někdo nedělá jen prdel. V průběhu filmu jsem zjistil, že ne. Když se nad tím ale ohlédnu nazpátek, tak musím říct, že pointa tomu příběhu dává nový rozměr a já jsem zvědavý, jestli v pokračováních (plánují se ještě dvě) bude ten "nový rozměr" k něčemu. Jinak řečeno, zda pointa tuto slibně nastartovanou sérii pohřbí nebo ji udělá nesmrtelnou. Nezbývá než doufat, že možnost B je správně. 90 %. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dvojka celkem nenásilně navazuje tam kde skončila jednička a zhruba do poloviny šlape dobře, i když první díl zůstává daleko vepředu, ale přesto se tu dá najít několik podařených momentů a nápad se záchraným komandem neni špatněj, jenomže pak se začne zbytečně kombinovat, překrucovat, objevujou se na scéně nesnesitelně stupidní teenageři a z dobrýho nápadu z jedničky se tu stává stupidní satanistická sračka ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po úvodnej depke Rec prichádza takmer rovnako kvalitné pokračovanie. Je možno ešte akčnejšie ako prvé, ale v istých momentoch bola tá kamera tak rozrasená, až mi to začalo vadiť. Nikde inde doteraz, myslím v iných filmoch, mi to tak nevadilo, našťastie to bola iba istá časť filmu. V prvom diely ide o nejaký druh vírusu, no tu to už prerástlo v nejaký nábožensko- satanistický motív a nie som si celkom istý, či to filmu pomohlo alebo uškodilo. Prekvapilo ma to. Isté je , že po hite Rec prišlo pokračovanie, ktoré nesklamalo a to sa nestáva často. Slabšie štyri. 70%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Pablo Rosso, kameraman z prvního dílu REC (2007), se vrátil v tomto díle v roli člena SWAT teamu Rossa. (Kailo)
  • Herci, kteří tvořili speciální jednotku, podstoupili jednodenní intenzivní trénink, aby si osvojili práci se zbraněmi. (KucC)
  • Dom, v ktorom sa film natáčal, sa nachádza v Barcelone, na adrese Rambla de Cataluña 34. (BoredKid)

Reklama

Reklama