Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (866)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Teprve po zkouknutí tohohle plně pochopíte dokonalost jedničky. Zábava to je pořád, ale už se nebudete bát. Kill rachejtlí byl výbornej, ale moc se mi nelíbí ta ďábelská mytologie. Já prostě preferuju klasický zombíky. SWAT se taky moc nepředvedli a největší borec pro mě byl zase hasič a vůbec ta skupinka dětí byla lepší. Jinak potěší návrat Manuely Velasco a ještě je dobrej představitel drsnýho kněze. Každopádně trojka bude. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Žánrově zprzněné, atmoférou a celkovým zpracováním, kvalitní. REC byl jiný zombie film, který těžil 100% z atmosféry, ruční kamery a karantény, akce trvala pouhou třetinu celého (krátkého) filmu. Dvojka na to jde zhurta, atmosféra karantény je nepoužitelná, protože vidíme, co se děje venku. Příběh je kombinovanější, proplétají se v něm dva pohledy lidí. Co mě na tomto pokračování pobouřilo, bylo zkurvení žánru. Téměř kultovní první díl udělal z umírajícího zombie žánru opět strašidelný film. Dvojka se zvrhla v perverzní představu scénáristů, kteří se sice za každou cenu snažili reinkarnovat vzpomínky a postavy jedničky, ale totálně přetočili celý její smysl. Aby se z jednoduchého schématu - epidemie, stal uchylný boj s démony, žijících ve dvou rovinách, šplhajících po stěnách, bych možná ještě pochopil, ale aby si hlavní roli střihnul kněz blábolící boží slovo, kterým hravě odzbrojí i ty nejagresivnější "démono-zombie", to už ne. Španělům se ovšem musí nechat cit pro akci a napětí. 70% 27.02. 2010 05/19 nejočekávanějších 2010 ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem vyloženě nemiloval, ale zapůsobila. Stejným stylem (umně) natočená dvojka vůbec není odfláklá, ale přehnala to s akcí. Té je tu o dost víc než bylo nutno. Vlastně to celý působí jako jedna velká, roztřesená akce. Takže tím je zabitá většina lekaček, úplně mi chybělo nějaký větší budování napětí. Zápletka, ta asi o moc lepší být nemohla, škoda jen jedný blbosti - [možný SPOILER] těch mladistvých vetřelců [/SPOILER]. Těch ubrat a přidat trochu tápání v temnotách, mohlo být lépe... Přes všechnu kritiku ale solidní pokračování - zábava, příjemný prostředí, i trocha toho nechutna. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jaume Balagueró, Manu Díez, Paco Plaza | Hudba: - | Produkcia: Julio Fernández | Distribúcia: Magnolia Pictures | Štúdio: ? | Rozpočet: ? $ | Tržby: 18,469,680 $ || Keď človek priveľa očakáva, výsledný efekt sa zbytočne znižuje. Učinil som tak pri sledovaní Rec 2, kde som čakal opakovaný pád zo stoličky, ako sa tomu stalo pri sledovaní prvého dielu - no, nestalo sa. Vôbec ma to ale nesklamalo, a za videnie to určite stálo. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po úvodnej depke Rec prichádza takmer rovnako kvalitné pokračovanie. Je možno ešte akčnejšie ako prvé, ale v istých momentoch bola tá kamera tak rozrasená, až mi to začalo vadiť. Nikde inde doteraz, myslím v iných filmoch, mi to tak nevadilo, našťastie to bola iba istá časť filmu. V prvom diely ide o nejaký druh vírusu, no tu to už prerástlo v nejaký nábožensko- satanistický motív a nie som si celkom istý, či to filmu pomohlo alebo uškodilo. Prekvapilo ma to. Isté je , že po hite Rec prišlo pokračovanie, ktoré nesklamalo a to sa nestáva často. Slabšie štyri. 70%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • V celosvětových kinech film utržil 18,9 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • Při natáčení v kanalizaci vznikl problém. Čočky kamer se totiž dost často zamlžovaly kvůli rozdílným teplotám. (KucC)
  • Pokračování si vyžádalo mnohem větší štáb, než první díl. Na projektu pracovalo přes 300 lidí. (KucC)

Reklama

Reklama