Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (864)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Teprve po zkouknutí tohohle plně pochopíte dokonalost jedničky. Zábava to je pořád, ale už se nebudete bát. Kill rachejtlí byl výbornej, ale moc se mi nelíbí ta ďábelská mytologie. Já prostě preferuju klasický zombíky. SWAT se taky moc nepředvedli a největší borec pro mě byl zase hasič a vůbec ta skupinka dětí byla lepší. Jinak potěší návrat Manuely Velasco a ještě je dobrej představitel drsnýho kněze. Každopádně trojka bude. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USATržby Celosvetovo $16,690,000║ Technicky to je opäť spracované prvotriedne, len keby tam nebola taká hromady naivných scén a toho vymítačstva???, čo bolo pre mňa dosť samoúčelná prestrelka. Veď v prvom diely bol tak dobre rozbehnutý dej, ach, chápem že tvorcovia chceli byť aspoň trošku originálny ale spojenie zombii nákazy s vymítačstvom im nevyšlo, strašne veľa scén sa tu opakuje dookola, ide o to keď kamera vždy sníma koniec nejakej chodby v byte a odrazu odtiaľ vybehne nejaký rozzúrený zombii, človeka to potom omrzí. Zbytočne pôsobí aj dejová línia z tými puberťákmi. Španieli mali v tomto filme v rukách eso, ktoré pre nejakú asi blbú zbrklosť zahodili, lebo hútna atmosféra a napätie nechýbalo, len trošku bolo treba sa pohrať z dejom. /40%/ ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Dvojka celkem nenásilně navazuje tam kde skončila jednička a zhruba do poloviny šlape dobře, i když první díl zůstává daleko vepředu, ale přesto se tu dá najít několik podařených momentů a nápad se záchraným komandem neni špatněj, jenomže pak se začne zbytečně kombinovat, překrucovat, objevujou se na scéně nesnesitelně stupidní teenageři a z dobrýho nápadu z jedničky se tu stává stupidní satanistická sračka ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Sakra Pablo, TOČ TO VŠECHNO!!!..... Tak aby bylo jasno: INFEKCE JE SKUTEČNÁ. Proto je tu zvláštní tým, který má masky a zbraně. Hodně zbraní. A taky kamery na helmách. Tam kde jednička (v tom nejlepším) skončila, bez zdržování navazuje ,,part II“. A musím říct, že je to dost dobrý! Tenhle barák, ve kterým dítě není dítě a rozčísnout lebku dokáže kdejakej kněz (sorry za spoiler), má konečně to, co mi v jedničce chybělo: dobré světlo a výtečný zvuk. A hlavně zajímavou akci, která připomíná spíš DOOM než [Rec]. VŠICHNI TU ZEMŘEME KVŮLI TVÝMU POSRANÝMU VIDEU! Více lidí, vypjaté situace, vše funguje bezchybně – až na kamery, ale tak to má být. A EPIDEMIE, KTERÁ NÁSLEDUJE TEMNOTU je nakonec zajímavější, než bych čekal. SUPER!! A věřím, že trojka bude ještě lepší!! PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ *** ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jaume Balagueró, Paco Plaza, Manu Díez .. Čert vyletěl z elektriky... Silně stupidní (zásahová jednotka, omladina), naštěstí soudržné s jedničkou za drobnou daň nelogických momentů v souboji posedlosti ďáblem a pobožně řízeného zásahu na hůru. Odtažité od postav, opakující se lekačky, atmosféra nízké úrovně, stejně tak černobezhumorné a ten kameraman pro efekt mnohdy dost ruší. Přesto jistý posun (příště už budeme na ulici:-)) a oceňuji tvůrčí snahu a zápal se s tím vším zajisté složitě aranžovat. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Dom, v ktorom sa film natáčal, sa nachádza v Barcelone, na adrese Rambla de Cataluña 34. (BoredKid)
  • Většina záběrů byla natočena samotnými herci. Například speciální jednotky měly kamery na helmách a vytvořily tak podstatné množství záběrů. (KucC)

Reklama

Reklama