Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (352)

tron 

všechny recenze uživatele

„Sme uprostred lesa, kto by nás sledoval?“ – „Úchylný bendžista?“ Ak sa vám prvý diel nepáčil, potom neviem. Ak páčil, no zhrozila vás príšerná dvojka, vedzte, že trojka je o čosi lepšia. Ale fakt len o čosi, na 40% v mojich očiach nestačí. V prvom rade mi zápletka o väzňoch na úteku pripadala aspoň o štipku znesiteľnejšia, ako dvojková trápna reality šou. Takisto herci sa mi páčili o čosi viac, atmosféra zvážnela, gore bolo menej samoúčelné a atmosféra sa o štipku viac vydarila. A taká je celá trojka, o štipku vydarenejšia, ako mizerná dvojka. Ale nesmrteľnosť ústredného zlosyna ku koncu už vyložene rozčuľuje, nevraviac o šokujúco hlúpej úplne poslednej scéne. To som skutočne nepochopil. Ale SKUTOČNE! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film začíná jatkami, jak jinak, že. Kdo má rád krev, nebude se nudit. První odpor k filmu tady byl skoro hned. Záběry z jedoucího autobusu jsou stále ty stejné, to nemůžou natočit těch záběrů víc ? Auto, které se snaží vystrčit autobus mimo silnici je ( nebo spíš není ) ve dvou záběrech vůbec vedle autobusu vidět. Postranní mantinel u silnice v jednom záběru je, pak zase není, pak je a zase není, to je vtip ? Naprosto ubohý dialog nás doprovází celým filmem, špatné střihy, mizerná kamera...prostě ostuda. Zlatá jednička, nebo možná i dvojka. Tohle je totální blbost. Hudební doprovod ( Claude Foisy )je stupidnější než celý film. Tento snímek zbytečně žere maso a váš čas. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Třikrát a dost. Epileptická zvrácenost, bez citu pro jakoukoli soudnost, jejímž úkolem je tak akorát někoho nasrat. Chápu, myšlenkovou hloubku jsem od toho čekat nemohl, ale proboha, aspoň odvést slušnou řemeslnou práci, když už nic. Je až ironické, že právě tento film, ze kterého má být cítit krvavý feeling, je postaven na digitálních efektech. Jediné, co zůstalo sérii společné, je samotný název, protože tato bezcharakterní obludnost jí dala slušný knockout. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať 3* lebo je to o dosť lepšie ako druhá časť, ale nemôžem. Film sa dá, ale tá ohromná kopa nelogickostí a záver to zabíjajú. Ten zmrd je fakt asi nesmrteľný. To už zostáva normálne rozum stáť. Guľka, drevený oštep, hák ba dokonca aj výbuch - nič z toho nepomôže. Tak je z toho len ďalšia pretupá sračkoidná vyvražďovačka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

A do třetice tu máme setkání s ohavnými lesními skřety, co si tak rádi smlsnou na lidském masíčku. Tentokrát bandu teenagerů vystřídala banda drsných uprchlých vězňů, jedna přeživší dívka Alex a statečný policejní bachař Nate. Oproti rozverné dvojce je třetí pokračování hororovější, drastičtější i filmovější. Nic pro slabší povahy a krvavých scén je hodně. Tvůrci se snažili jít proti klasickým schematům slasherů, ale hororové znalce příliš ničím nepřekvapili, ani nezklamali. A rovněž si myslím, že téma je už obehrané. 60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Když ke konci filmu vypadne kanibal z náklaďáku, zazní známý zvuk „Wilhelm scream“. (LUKICKK)
  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)
  • Podle scénáře měla mít úvodní scéna mnohem větší nahotu, když se Alex (Janet Montgomery) a Sophie (Louise Cliffe) opalovaly nahé a pak šly nahé do vody, zatímco je sledoval Three Toes, o kterém se říká, že je synovcem Three Finger. Ve scénáři je spíše teenagerem podobným bratrovi z druhého filmu a stejně jako on se také sexuálně ukájí při sledování dívek a bere Sophii, když Alex uniká nahá do lesa. Scéna, kde Alex najdou ostatní, je jedinou další scénou, kde je nahá, protože jí dají nějaké oblečení. V další nahé scéně má zajatou Lane svléknutou Three Finger a v jiné jsou se Sophií úplně nahé v úkrytu Tří Prsta. (asxasx)

Reklama

Reklama