Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu slabý odvar předchozího dílu. Atmosféra starého domu zůstala daleko za očekáváním, napětí se objevovalo jen místy a samotní duchová nestrašili tolik, jako ve dvojce. To platí zejména pro chlapečka. A s nějakou invencí nepřišel ani samotný příběh, ačkoliv to by nebylo na škodu, kdyby film disponoval výše zmíněným. 30% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hirošimo a Nagasaki se nějakým záhadným způsobem přesunuli do činžáku v Čikegu, jenže ten činžák je hodně špatný studio někde uprostřed Bulharska a to je kurefský problém.Začátek vypadal hodně nadějně, jenže to trvá jen pět minut a pak se začne až příliš moc mluvit a příliš málo umírat, natož strašit.Nechápu, že se nenašel rozpočet na normální lokace v USA, i v Kanadě by to bylo lepší, než-li v těch ubohých a strašlivě neuvěřitelných in i exteriérech.Nějakou záhadou jsem vynechal dvojku, asi jsem byl línej najít složku, tak jsem to přefouknul rovnou na trojku a leč mi je tahle série v celku volná, tohle bylo prostě smutný.Minimum lekaček je fantastických, za to taky jedna * a ta druhá za krásnou Johannu Braddy.Žalostné zakončení něčeho, co američané dokonale a lépe převedli na plátno než Nakaši Šimpanzu v Jemenu, bohužel tenhle přesun na video a co je horší do strašných reálií Bulgary to vole Hiroši no hajimari.....teda jako úplně posral.30%. ()

Reklama

Knor 

všechny recenze uživatele

Ta svinská zkroucená krkající Kayako mi nahání husí kůži. A to je tak jediný co můžu tomuhle filmu připsat k dobru. Všechno ostatní je špatný. Potěší jen snad ještě Shawnee Smith a to je asi tak všechno. Tahle prokletá série má to nejlepší za sebou a už bych ji nechal bejt. I Kayako musí jednou dokrkat. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Pokračování tohoto duchařského hororu není příliš špatné. Bohužel je to stále o tom samém a nic tedy nepřekvapí. Duch Kayako jde po svých obětí poměrně často, kterých je snad více než v předchozích filmech. Některé její pohyby, které byly v prvním snímku strach nahánějící a měly co do sebe, tak zde mi párkrát přišly směšné. Atmosféru si umí částečně zachovat a fandové tohoto žánru by neměli být vyloženě zklamáni. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Posledná časť sa nám z Japonska presúva do USA. Bohužiaľ za mňa je to rozhodne najslabší článok série. Herci sú sympatický ale ich výkony až sú celkom priemerné. Atmosféra filmu je úplne slabá. Príbeh sa nám posunie o pár rokov dopredu. Príde na scénu jedna postava o, ktorej ani nebola reč v prvých dvoch filmoch, čo mi príde trochu zvláštne ale čo už. Scenárista asi rozmýšľal nad obedom, keď písal scenár pre hlavnú postavu. Na jednej strane sa snaží pomôcť rodine a na druhej strane, keď príde riešenie problému, tak ho odmietne, teda dôjde jej to až na záver. Film môžem odporučiť ale iba na jedno pozretie. Celkové hodnotenie za mňa je 50%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama