Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (114)

svobik 

všechny recenze uživatele

Bezkrevná nuda. Kevin Tancharoen je údajně velmi dobrý tanečník, ale jako režisér stojí za starou belu. Film podaný (vyjma tanečních scén) bez špetky jakékoliv invence, dějově navíc prázdnější než čtyři roky na našem neuměleckém gymnáziu. Postav je přespříliš, jejich vykreslení ale absentuje, stejně jako nosné momenty, kterých bylo ve scénáři rozhodně nemálo, ovšem to by na režisérské sesli musel sedět někdo schopnější. Celý dobu jsem měl pocit, že je nová Fame otrockou a nepovedenou adaptací stejnojmenné divadelní hry. Na prknech by se daná látka mohla vyjímat daleko více, tohle je jen trapný pokus o vyrýžování dalších dolarů ze známé značky. Nebrat. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Rozdrcený meniskus a operace kolena mě připravily o sen, který jsem stejně neměl, a nebo možná měl, ale jenom úplně malinkatej, ale ani o ten pidisník se vám nepodařilo mě připravit vážení ineresálisti - aneb - ještě že jsem si o tomdle filmu nepřečetl nic, tak stejně jako tenkrát o Hříšňáku 2, a jen si je oba užil a oběma dal stejné hodnocení. Já jsem totiž buď fakt švihlej, a nebo fakt divnej, jedno z toho to musí být, protože přeci nebudete švihlí vy všichni a já budu osvětová reklama na zdravou müsl....to ne. Takže mě klidně zlomte druhou nohu, přineste na příjem Chocholouškovi, postavte před zpožděné Pendolíno (oni stejně zdražej elektriku, takže jezdit nebude), ale já budu trvat na tom, že tohle je fakt pěknej film!! A bašta! ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Originál jsem sice neviděl, takže nemůžu porovnávat. Na filmu je ale dost vidět, že se chce svézt na vlně moderních teen hudebních filmů. A moc se mu to nedaří. Scénář je totiž až moc povrchní a celý čas sledujeme pouze prožité 4 roky 10(!!) hrdinů. Problémy některých jsou zde navíc prakticky jenom načrtnuty nebo nejsou moc dobře dořešeny. Navíc se v několika obměnách opakují. Ani ta hudební a taneční složka mě až na dvě vyjímky příliš nezaujala. To už i ty choreografie s Let´s dance měli lepší choreografii a větší šmrnc. Abych ale jenom nekritizoval, tak obsazení bylo docela fajn, zvláště roztomilá Kay Panabaker. Jinak ale nic extra, kvůli čemu by se mi chtělo tančit či zpívat.50% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

A tak som sa tešil......( filmy tohoto typu mám rád). Fame absolútne postráda dej, všetko sa točí len na povrchu ( do hĺbky príbeh nenazerá) a postáv - tých je neúrekom, akurát o žiadnej sa nedozvieme nič, čo by nás k nej pripútalo a zdala by sa nám povahovo i charakterovo bližšia. Vlastne sa nebolo na čo dívať......( a moje hodnotenie je ešte aj s prižmúrenými očami a s veľkou dávkou kompromisu). */** ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Alan Parker natočil před 30 lety film přetékající svěžestí, syrovostí a spontáností. Remake jsou jen slušné obrázky stejného scénáře s přeházenými charaktery. Roztěkaná kamera se snaží napodobit původní osobitý feeling (neúspěšně), hudební scény se pokoušejí přebít ty, co za 30 let nezestárly (neúspěšně) a mladí herci nás nutí prožívat jejich cestu za slávou (občas úspěšně, ale vcelku nic moc). Kevin nezvládá diktovat tempo, takže se občas dost nudíte a na rozdíl od Parkerova kousku, se tohodle filmu za 30 let nedočkáme ani na Primě ve všední den dopoledne:-( Mladí a talentovaní se vrhají na strmou cestu ke slávě, podruhé po 30 letech ve velmi vlažném provedení... 30% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno