Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

See prang, to jsou čtyři krátkometrážní filmy od studií GTH a čtyř celosvětově známých režisérů. Čtyři mistři hrůzy - Banjong Pisanthanakun, Parkpoom Wongpoom, Paween Purikitpanya a Youngyooth Thongkonthun. Všichni se na dobrovolné osnově rozhodli utvořit cosi neobvyklého a ohromného. Každý z nich má svůj nezaměnitelný styl a 25 minut na rozvíjení tématu strachu… (Scio)

(více)

Recenze (43)

tombac 

všechny recenze uživatele

Čtyři strašidelné povídky v podání čtyř thajských režisérů specializujících se na horrory. Těšil jsem se především na třetí a čtvrtou od tvůrců Shutter a Alone... V Happiness se mladá nezaměstnaná dívka s nohou v sádře oddává v bytě smskové komunikaci. Příjemná bude jen ze začátku... Režisér pravděpodobně nevěděl, jakou podobu dát předpokládanému finálnímu elementu. Neměl vůbec šťastnou ruku... 6/10 _ Tit for Tat má na svědomí režisér Body #19, což je zásluhou digitálních bubáků, kamerových obletů a místy chaotického střihu pěkně poznat. Autor jakoby chtěl napodobovat styl bratří Pangů. Více vizuální střídmosti a krvavá okultní povídka by byla hned údernější... 6-7/10 _ Na In the Middle je vidět, kdo z režisérského tandemu stojícím za nejlepším thajským horrorem zřejmě tahal při natáčení za kratší provaz. Příběh 4 kamarádů sjíždějích na člunu řeku absolutně ničím nepřekvapí... 6/10 _ Režisérský čtyřboj vyhrává s přehledem Parkpoom Wongpoom! Řemeslně nejvytříbenější segment, Last Fright, o podivném pasažérovi a vystrašené letušce na palubě letadla zdobí asi největší porce napětí. Méně sázky na jistotu a více šoku a bylo by to lepší, než za 8/10. _ Celkově dobře koukatelné, ale vzhledem k tvůrčí sestavě mírné zklamání. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Čtyři kvalitní strašidelné povídky, které mi připomněly mnou za mlada oblíbený seriál Věřte-nevěřte. Jedná se o light duchařinky, které se točí kolem děsivého tématu, že ne vždy všechno smrtí končí, a že každý by měl dělat tak, aby ho pak nemusel někde nahánět poltrgájst se známým xichtem. Bavil jsem se....75%. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hororová antologie z Thajska obsahující čtyři povídky, z nichž každou režíroval někdo jiný. První dva příběhy jsou značně průměrné. Jeden sází na omšelé klišé, druhý ve zbytečné přemíře využívá digitálních úmrtí a věru to nepůsobí dobře. Jenže se zbytkem už přichází výrazné zlepšení. Třetí povídka o partičce kamarádů, co stanují v lesích a rozebírají duchařské horory, vám nečekaně polechtá bránici. V posledním příběhu od režiséra Shutter se konečně dostaví nefalšovaný pocit strachu, jde vidět, že Wongpoom to má v malíku. Nevýrazná první polovina tak budiž odpuštěna. A co se týče kvality, dvojka (opět od stejných tvůrců) je na tom hodně podobně... 7/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Půjdu tak trochu proti proudu a řeknu na rovinu že poslední povídka je nejslabší. Ale hezky popořádku, k filmu jsem se dostal totálně náhodou když jsem u sebe na stole viděl film s tímhle názvem, nevěděl jsem co to je, jediné co jsem věděl bylo to že film se skládá te 4 povídek. No a tak natěšeně jsem si sedl a začal koukat. První povídka mi přišla taková pomalá, nicméně posledních 7 minut byl strašnej nervák a čekal jsem co se tam objeví.... No a lekl jsem se jako prase. 60%:-) Druhá povídka byla fajn, jen kdyby neměla ty digitální bubáky a naprosto příšernej dabing toho hlavního bubáka, kterej nebyl ani děsivej ale spíše retardovanej. Nicméně stylizace je tu asi nejlepší, roztřesená kamera a stylová hudba byla dobrá, jen to nebylo vůbec strašidelný. 70%. No a třetí povídka byla nervák jak prase a hlavně měla docela zajímavej, i když trochu okoukanej konec. Navíc to vyprávění ve stanu mi nahnalo tak trochu husinu.80%. No a poslední povídka? Teda to byla dost nuda o ničem. Nebudu se nějak dlouho vykecávat, snad jen to že letadlo mělo svojí svéráznou atmosféru, ale celkově jsem se u týhle povídky nudil. 40%. Tak jako tak tenhle horor jako celek mi sednul. Atmosféra všech povídek ušla a herecké výkony celkem potěšily. 4*. Už se těším na druhý díl. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

No teda konečně sem po dlouhé době viděl něco mě zaujalo a zvlášť od Thaiců :). Čtyři povídky , které mě velmi zaujaly. První povídka mě nadchla hlavně příběhem a koncem. Druhá povídka o démonech nebyla špatná, jen ti démoni vypadali jako z večerníčku. Třetí povídka byla velice kvalitní co se týče příběhu, ale jinak jedna z nejslabších povídek.Čtvrtá a poslední povídka byla nejlepší. Byla děsivá, měla hororové koule, a dokázála se mnou udělat co už dlouho žadný film a to ,že sem se zařízl do křesla jak to jen šlo. Ano sem rád, že jsem na to narazil........ vřele doporučuji. Hodnocení povidek . 70%,60%,50%, 90% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama