Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle sestříhali o nějakých 10 minutek, přidali ještě 2-3 erotické scény, tak to byl tuctový erotický film made in jakákoliv jihoevropská země. Ale takhle se to snaží (a chvilkami i dokáže) tvářit, že to je něco víc, než obyčejná erotická telenovela. Myšlenka zajímavá, děj díky erotickým scénám příliš nenudil, ale ani nenadchl, příjemná hudba a hodně sympatická hlavní hrdinka. Solidní průměr, který ale v kině zbytečně zabírá místo jiným nezávislákům. 5/10 ()

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

V rámci genderu: nepovažuju holku spící se spoustou kluků za děvku, čímž bych ji v opačném případě odlišil od obyčejně bodrého moravského kurevníka. I když je smutný (nebo možná ani ne), že hlavní hrdinka se jí nakonec vlastně stejně dobrovolně stane (aha, právě proto to moc smutný není). Tomuhle soft pornu ale bez přihlédnutí ke všemu ostatnímu vytýkám dost podstatnou věc - je to o ničem, nuda, postavy jsou šeredný a nedozvěděl jsem se o anatomii nic novýho. Hvězda navíc za fakt, že jsem hulvát, a při sledování jsem totálně "vypnul", aniž bych se soustředil, co tím ty ženy (možná) chtěly říct. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Denník nymfomanky mi príde ako taký celkom netypický erotický film. Je to zaujímavý pohľad do života plného sexu a sklamania z lásky. Niekedy sexuálnymi scénami pobaví, niekedy pobúri. Každý takýto kontroverzní, poburujúci film otvára dvere ďalším a rozťahuje (hranice), ktoré inšpirujú filmárov, preto je dobré, že takéto filmy vznikajú. Oproti novším dielam Nymfomaniek z roku 2013 sa jedná o lepšie a zaujímavejšie zpracovanie filmu. Navyše Belén Fabra je veľmi okúzľujúca a sexy. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku to s filmem vypadalo hodne nahnute, uz jsem si chystal odpadni hodnoceni a fraze jak to strhat. Proc? Protoze se to az prilis koncentrovalo na jakousi radoby kontroverznost, ktera ovsem ve vysledku vyzni neuveritelne trapne a predevsim pak bezpocet sex scen, ktere vysumely absolutne do prazdna. Prestoze se zde pachal fucking asi na 100 zpusobu, tak ani 1 jediny z nich nebyl zajimavy, atmosfericky, nebo cokoliv - proste zero effect. Nemluve o tom, ze hlavni "hrdinka" je jednoduse hnusna, obzvlast bez obleceni a ma priserny uces. Nekde cca v pulce to ale zacne ziskavat davky kvality hned z nekolika stran. Boze, co tady delal muj nejoblibenejsi song od Nearly - "All Is Lost"??? Kdyz se ozvaly prvni tony magicky zdistortovane kytary, nemohl jsem uverit co slysim a kdyz se to nasledne cele rozjelo ve spojeni s pusobivou spiritualni sekvenci v bordelu, tak si me Nymfomanka ziskala. Razem to zacalo byt zajimavejsi, mentalne to bylo mnohem hlubsi nez zacatek, Valerii jste zacali chapat a ke vsemu k tomu hrala vyborna dramaticka piano music. Natocit to cele o neco lepe vizualne, s vice vzrusujicimi erotickymi scenami a atraktivnejsi hlavni zenskou roli, dopadlo by to mnohem lepe. 4/10 ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Nymfomanii si vymysleli muži, aby se ženy cítily viny,když překročí pravidla. Takový deníček bych si s chutí přečetla. Narozdíl od jiných, kteří si hrají na puritány a hází tu odpady filmu, který si to nezaslouží. Je to takové soft porno, ale o mnoho zábavnější než to vaše "umělecké" Shame. Celé to mělo nějaký příběh a občas se to snažilo být až směšně filosofické, ale i tak mě bavilo poslouchat Valeriino hloubání. Chápu, že tady asi hodně lidem vadí ta skutečnost, že tenhle film není o žádné chudince z ulice, která šla nedobrovolně prodávat své tělo, je to o víceméně vyrovnané ženě, která jde dělat prostitutku jednoduše z toho důvodu, že ji to baví. Mně ten nápad připadá zajímavý, i když hlavní představitelka se do role nymfomanky a prostitutky teda vůbec nehodila. Nejen, že nebyla ani moc hezká, ale celkově jí role prostě nesedla. Navíc myslím, že kdyby tohle natočili Američani, bylo by to určitě koukatelnější. Takhle jen 3*. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama