Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tuctová baba, ale zároveň taky hezká. Zajímavý. Ale jako herečka se asi od téhle role zaškatulkovala (zašukatelkovala) a bůhví jestli jí někdo dá ještě roli, kde se nebude furt ukazovat nahá. Chvílema mi to přišlo, jak kdyby to bylo točený podle nějaké knížky od Viewegha. Závěr je ale jasnej, že takovou ženskou bych doma nechtěl. Takže sorry všem nymfomankám, to rač budu sám... Ale nehodnotíme nymfomanky, ale film - a ten byl hodně nudnej, nepřipadal mi erotickej (!) a těšil jsem se na konec. Jo a potom jsem měl chuť něco někam strčit, chch... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Atmosférou je film tak blízký libovolné telenovele, že si člověk skoro myslí, že jde o celovečerní verzi některé z nich. Erotický nádech, kterým se tento nepodarek pyšní, spočívá v nudných záběrech, v drtivé většině působící až asexuálně, protože představitelka hlavní role neumí nebo nedokáže hrát (čistá exhibice většinou nestačí). Neustálé střídání tří výrazů (nebo pokusů o ně) je po několika cyklech dokonale otravné. Orgasmus - dojetí - zoufalství, pořád dokola. Jediné, co mě mírně zaujalo, byla hudba (Roque Baños), ale sledování filmu mě při poslechu tolik rušilo, že ani nejsem schopen říct, jestli bych ji chtěl ještě někdy slyšet. Úhrnem jde tedy o nezáživné softko, které je svou podstatou naprosto zbytečné a doporučení nehodné. 15% ()

Reklama

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Čistá telenovela o normálnej žene, ktorá strieda samých divných týpkov, napríklad aj neurotického blázna, ktorý ju podozrieva, že ho podvádza so svojim teplým šéfom. Herečka v hlavnej postave sa snaží, ale nedá sa to zachrániť. Podľa názvu by sa dalo aj pomyslieť, že je to erotický film, no takýchto scén je poskromne a televízii JOJ sa podaril geniálny ťah, že (okolo polnoci) zaradili nejakú verziu s cenzúrou a aj scény, ktoré by dal Jakubisko do večerníčka, sú s rozmazanými detailami. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nymfomanie řecky nymfé - dívka, maniá - vášeň. Hypersexualita je zvýšená sexuální aktivita na základě zvýšeného sexuálního pudu, která se projevuje závislostí. Z lékařského hlediska se jedná o poruchu. Jedná se o psychický problém. Člověk postižený hypersexualitou nevyhledává sexuální styk kvůli tomu, že by si to žádalo jeho tělo, ale proto, že si to vyžaduje jeho mysl. U mužů byla tato posedlost pojmenována jako satyriáza. - Vyhledáno přes Wikipedii. A teď všichni ruku na srdce.. kolikrát někdo použil slovo satyriáza.. a kdo vůbec toto slovo zná?? moje feministická stránka se musí projevit.. u chlapa je normální, že má rád sex.. je to ve Vás, že?? :-D ale u ženský je to nenormální!! slušně řečeno a necitováno z filmu :) docela mě překvapuje, že tady každý líčí: on tam byl pořád jenom sex... bóže co jste čekali?? radši se tu nebudu rozčilovat a číst více komentářů.. můj názor: Film má myšlenku..i poučení.. a dát mu odpad! může dát snad jen panic(panna), kterej(á) záviděl(a).. pardon pánové a dámy! :-) ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Holka jedna pitomá. :-D Nazývat tenhle film dramatem je dosti zcestné. Spíše se jedná o erotický film, možná rovnou softporno. Psát něco o tom, jestli byli "herci" a "herečky" (:-D) nějak sympatičtí je tady totálně zbytečné. Příliš hlubokou pointu taktéž nečekejte (a teď nemyslím žádný dvojsmysl). To co jsem viděl mě sice neuráží, ale ani nevidím důvod dát víc jak dvě hvězdy. Obyčejný erotický film, kterých dávala tv znova po nocích spousty. Čekal jsem nějaký smysl, nějaký větší názor, ale bohužel se tu omílá pořád to samé dokola, znovu a znovu, abychom to náhodou nezapomněli. 35% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama