Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (327)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl celý film tak trochu zkažený tím, že hlavní představitel dětské role mi děsně připomínal jednoho mého (dospělého, ha ha) kamaráda, který též má takový smysl pro fantasy a jezdí na cony apod. Během filmu jsem na to pořád musel myslet a tak jsem si tuhle komedii s poučením nějak zvlášť nevychutnal. No, znovu to nedám, abych zjistil, jak moc se dá u toho nasmát. Snad jedině po kamarádově smrti. Každopádně lze objektivně tento film zařadit mezi ty lepší, ne tak ztřeštěné. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Kdo by chtěl jít do vězení, byť jen na 30 dní?! To už si raději "odpracovat" 150 hodin hlídáním harantů... :-) Hmm, to si Wheeler s Dannym mysleli taky, ale záhy zjistí, že by jim bylo lépe v base. Celé je to šílené, ale je vidět, že se herci baví a já se díky nim nenudil. A teda, Královská bitva a příjezd zástupců světa Polib mi Anthiu byli famózní... :-) 70% ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám slabost pro Paula a Seanna tak tento film nesměl chybět na mém seznamu viděných. Ze začátku jsem si říkala co z toho zase vyleze za hloupost ale potom to začalo být zajímavé. Nápad skvělý.Moc se mi líbilo propletení hudby skupiny Kiss s bitvou a potom následná romantická scéna jak Paul zpíval Beth. A dorazil mě konec u kterého jsem se opravdu pobavila-krásné závěrečné shrnutí obsazení a k tomu vtipná scénka s párkem :-D. Za mě je to 4 a půl hvězdy.K plným 100% mi něco chybělo ale i tak jsem z toho filmu nadšená. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Duo Scott a Rudd je naprosto špičkový! To jak se skvěle doplňujou, jak si ze všeho dělaj prcinu a jak táhnou film, to je parádní! Dokonce jde o komedii se Stiflerem, která má i geniální příběh, ze kterýho pramení spousta poučení! Taková pohodová rodinná komedie pro všechny generace. I dětský publikum si zde najde svoje! Já jsem si při těch bitvách pěkně zavzpomínal na svoje lega rytířů z báječných let klukoviny. 75% ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Cosplaye z Pána prstenů a Kiss, Seann Scott a Paul Rudd, prostě nadprůměrná komedie, která nepřekračuje čáru vtipnosti a blbosti, závěrečná bitva byla parádní a za Kiss * * * * , začátek a konec jsou výborné, střed trošku pokulhává, ale Role models nejsou filmem na přemejšlení, ale odreagování a to se povedlo. 75 % ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Na začátku filmu je zmíněna fiktivní hra famfrpál z filmové série o Harrym Potterovi a dále je zmíněn Paul Cartney, který má mít hity ze 70. let, což je narážka na Paula McCartneyho. (Zix.)
  • Paul Rudd prezradil, že natáčanie filmu malo prestávku, pretože sa prerábal scenár, do ktorého sa zapojil on. (Arsenal83)

Reklama

Reklama