Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Průměrný film svého druhu (romcom), který trochu vyčnívá čtyřmi ujetými nápadníky, ale jejichž některé gagy mohli být trochu více dotažené, ale zbytek je totální šeď, kterou nezachrání ani hezké italské exteriéry. Většina scén vyznívá do prázdna a hlavní duo mezi sebou postrádá jiskru (i když blesků bylo dost), což je asi u takovéhoto filmu dost důležité. A dále postrádají postavy motivaci a vše se ubírá tak nějak divně. ()

vojtik 

všechny recenze uživatele

Beth Harper (Kristen Bell) je mladá, nadržená, newyorská realitní kráva. Její úspěch v práci je však na druhou stranu kompenzován neukojenou touhou vaginy. Naštěstí, když se rozhodne odjet z New Yorku do Říma za svou čerstvě odpaněnou sestrou, ožere se ve slavné fontáně neukojených a čorne několik mincí, a od té doby začne být pronásledována skupinou nedočkavých impotentů. Ha, ha ,ha... Já vím, ale tento film i přes své určité kvality, je jako stvořený aby si z něj určití 46% diváci dělali prdel. Jsem přesycen pětihvězdičkovými filmy a tento videobrak jsem sledoval jenom proto, abych ukojil svou touhu vidět Kristen Bell alespoň trochu obnaženou - opět jsem se nedočkal. Jsem možná abnormálně nadržený, ale co čekat od plakátu, na kterém vás svádí Kristen Bell? Odpovědí je - vynucená a nevyužitá mužská erekce. Už končím s tím post-pubertálním humorem :) . Platí zde to samé co u každého druhého romantického filmu - je to sladké, je to vtipné, je to zženštilé a je to pitomé. A kdybych byl něžné pohlaví jsem vášnivě uspokojen, ale jelikož mě příroda obdařila pyjem jsem příšerně zhnusen. ()

Reklama

danielK 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se tvůrci snažili vrátit se do komedie starých časů typu "Jak ukrást Venuši". Já ty komedie miluju, nápad oceňuji. Bylo to nenucené a milé - malé žluté auto, krásný Řím...škoda jen, že potenciál nebyl využit naplno. Kristen Bell je totiž skvělá komediální herečka, která vždycky v každé situaci vypadá skvěle a přirozeně, Josh Duhamel je kus chlapa, na kterého chtěli nalákat hlavně dámskou polovičku, Danny DeVito je taky moc fajn. Považuji to za mnohem lepší věc než třeba podobné Dopisy pro Jůlii. A soundtrack je taky pohodovej v čele se skvělou písničkou od Taylor Swift. Pro mě to komedii splňuje, určitě by zaloužila alespoň 65% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Marek Steven Johnson /Sezona zabijeni, Ghost Rider/ je len podpriemerny rutiner, co sa ukazuje aj v tomto filme. nema to tempo, strhujucejsieho okamihu niet, dvojka Duhamel - Krysten Bell je sympaticka, ale obcas az prehrava, humor je az samoucelny. skoda je to len dalsia nudna americka sucharina : 30 % ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený začátek mě nachystal na slibnou komedii i romantiku. Ta scéna s vázou mě šíleně rozesmála(!!!)Jenže po odjezdu z Říma to šlo rapidně z kopce. Kristen Bell mi tentokrát přišla docela nudná. Scénář je celkově padlý na hlavu. Výběr zamilovaných bláznů není špatný, ale jejich role jsou dost omezené. Nejvtipnější bylo určitě pidi auto ve výtahu. Celkově mi to připomíná průměrné komedie Amandy Bynes..škoda. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)
  • Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány. (Mia...)
  • Při natáčení scén ve fontáně měla Kristen Bell pod šatami nohu obalenou pytlem na odpadky, protože měla na noze spáleninu 2. stupně, na kterou se nesměla dostat voda. Úraz se jí stal při jízdě na motorce s Daxem Shepardem. (ter.s)

Reklama

Reklama