Reklama

Reklama

Jezero smrti

Trailer

Steve chce vzít svou drahou polovičku, přítelkyni Jenny, na romantický víkend pryč z města k jezeru Eden. V panenské přírodě plánuje požádat Jenny o ruku. Setkají se tam však s partou mladých teenagerů, kterým se moc nelíbí, že jsou na jejich oblíbeném místě vetřelci. Steve se snaží nejprve o vyjednávání, ale zbytečně. Nebezpečný kolotoč hry o přežití se roztáčí ve chvíli, kdy partička ukradne jeho auto a potyčka skončí smrtí psa jednoho člena gangu. Skupinka v čele s psychopatickým mladíkem se rozhodne pomstít způsobem, který se vymyká normálnímu lidskému chápání. Hra na kočku a myš začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 296)

somnar 

všechny recenze uživatele

This Is England. Banda výrostků, proti které jsou kolegové z estonské Klass milosrdní samaritáni, zrovna neměla nic lepšího na práci, a tak se jala terorizovat mladý sympatický pár. Doslova. A proč se omezovat jen na neškodné propíchnutí pneumatiky, když můžeme upalovat zaživa? Jsme přece děti... Po technické stránce nejsem schopen Eden Lake hodnotit, protože tohle mě totálně smetlo. Zhnusení z fyzického a psychického mučení se násobí právě kvůli bytostně odporným teenagerům, drobným detailům (natáčení mobilem!) a v neposlední řadě atmosféře beznaděje. Posledních 5 minut filmu jsem nesledoval, jen zíral. Zatraceně realistické, zatraceně podnětné k nejrůznějším diskuzím. Nebo jen zatraceně děsivé. 90% ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Masakr! MASAKR! Masakr! Prozatím s velkým přehledem nejlepší horor roku 2008. Dost dlouho mě takhle horor nezasáhl, nesrazil psychiku dolů a nevzbudil emoce. Tolik jsem hlavní dvojce fandil a přál. Tolik mi přišla parta „anglických“ „teen“ zmrdů reálná, až moc v dnešní době reálná. Brutalita je pořádná, kamera necuká bokem ve chvílích kdy se v mnoha filmech otáčí, stříhá…..Brutalita ale není samoúčelná, jako v jiných filmech "alá" Saw…10/10* ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Atmosferu to malo dobru, ale tie nelogickosti. Pane boze, mala som pocit, ze som pozerala parodiu. Ani chvilku som sa nenudila, ale nemozem dat viac ako dva. Bohuzial. Proste som sa viac smiala, pretoze tolko nasilnikov na jednej kope nestretnete snad ani v base... Decka, matky, este aj priroda bola voci chudatku hlavnej hrdinke neuprosna :D:D ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Až znepokojivo reálny a brutálny horror, zatiaľ jednoznačne najlepší mrazivý príbeh za posledných pár rokov. Porcia napätia je brilantná, príbeh (aj napriek štandardnej zápletke) maximalizuje svoj potenciál a už po úvodných minútach začína vyvražďovacie inferno, pekelná jazda smrti. Mladí herci sú ukážkou herectva v existenciálnych situáciách, od hnevu až po zúfalstvo som im veril každé slovo, každý výkrik. Záver je absolútne unikátny, viac takýchto filmov. 95%. ()

TeeAge odpad!

všechny recenze uživatele

|| Scenár: James Watkins | Hudba: David Julyan | Produkcia: Christian Colson, Richard Holmes | Distribúcia: Rollercoaster Films (UK), The Weinstein Company (US) | Rozpočet: ? $ | Tržby: 5,463,294 $ || Prečo odpad? Pretože to vyvoláva pocit úzkozsti a nespravodlivosti až neskutočne intenzívne, za čo by patrilo plné hodnotenie. Avšak tá ľahkosť a prirodzenosť, s ktorou to tento film zdeluje môže byť pre prípadného deckého diváka nevysvetlitelným príkladom pre podobné pokusy a ľuďský terror. A tieto veci sa nesmú ani podnecovať, nie to ešte podávať na takomto kvalitnom zlatom táci. Dôvod morálny, zážitok plnohodnotný. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (16)

  • Jezero Eden je ve filmu umístěno ve Velké Británii, ve skutečnosti se ale nachází v americké Minnesotě. (LentilleLily)
  • Je možné všimnout si změn na oděvu Jenny (Kelly Reilly), který je zprvu mokrý a zablácený (poté, co se skrývala pod vodou pod dřevěnou chatrčí), aby byl krátce nato bez jediné skvrnky, opět celý černý. (Conspi)

Reklama

Reklama