Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Adam Bernau

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen Něžného vetřelce (vtipný název: diverzní organismus v břiše) a stačilo. Dvě a půl hvězdičky. Příručková modeláž dilematické situace, na přebalu uvedená slovy "mateřství je krásné, ale svoboda taky". Jakže? Volí snad hrdinka, jak strávit dovolenou? Nehledě k tomu, že jsem neobjevil, v čem má být ta svoboda. Ve "vysněné práci" spočívající v obětování všeho v zájmu prodeje nějakého lhostejného zboží? Samotná modeláž není špatná: solidně napsaná hlavní postava, T. Vilhelmovou skvěle a charakterně zahraná. Také je dobré si uvědomit, že nesledujeme jakoukoli ženu v této situaci, ale právě jen ženu, pro niž je to dilema. Překvapivě působivý závěr - opět díky Vilhelmové. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Soukromé pasti jsou nadprůměrný DOMÁCÍ počin. V mezích nejmenované koláčové a původně železné televize je to asi její vrchol. Je to takový svěží vítr. Ne všechny epizody mě oslovily a ne všechy se mi líbily. Ale ono to může být i tématy která teď nemusím chápat a s věkem se mi přiblíží. Taky ne všechny epizody byly důvěryhodné. Ano to všechno je pravda. Ale i tak je to zkrátka skvělý výkon. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy zajímavé, jiné méně, ale na televizní produkci slušný nadprůměr. Také herecké obsazení se ve většině případů povedlo, ale co mi vadí je sem tam nějaká ta scénáristická berlička a především nevěrohodné a lacině působící promluvy hlavních postav do kamery. Přesto hodnotím veskrze kladně jako nadprůměr v rámci toho, co obvykle můžeme v televizi vidět a určitě se kouknu i na další díly. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným velkým televizním divákem. Kdepak, úvahy o tom jestli koukat na Novu či jiný program mě vůbec neberou. Když jsem byl malý, tak za komančů bylo možné koukat na pouhé dva programy v televizi. Proč teda řešit malichernosti, že někde dávají hlouposti. Prostě si vybírám podle typu pořadu nebo filmu a je mi fuk, kde to běží. "SOUKROMÉ PASTI", není to vyloženě pro náročné, na to si to nehraje, ale je to ze života a má to něco do sebe. Pro mě tento cyklus filmů svůj cíl splnil, byť ne složitostí příběhů, ale závažností životních osudů. Mimochodem podíval jsem se na to rád. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Když bych to měl porovnávat s podobným seriálem "Nesmrtelní", tak jsou Soukromé pasti krapet horší. Opravdu hodně mě oslovily jen dva díly. Samozřejmě asi nejopěvovanější díl --> Tatínkova holčička a ještě ten s těmi lesbičkami(nevím přesný název). Ano! Ty byly asi vrcholem Pastí. Jinak celkově je to samozřejmě velice zajímavý seriál a aspoň trochu odlišný. 65% EDIT: Po shlédnutí dílu V síti, přidávám tento díl do nejlepších. 70% (ještě jeden hodně dobrý díl a půjdu o hvězdu výš. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • V epizodě "Tatínkova holčička" ve scéně, kdy mlátí Ondřej (Miroslav Etzler) Veroniku (Berenika Kohoutová) opaskem přes zadek, mládil Etzler místo herečky, aby jí neublížil, Etzler opaskem o své stehno. Po nátačení ho měl plné modřin a celé od krve. (MTHRFCKR)
  • Ve filmu si zahráli rozvodové právníky v té době nejprestižnější čeští právníci Josef Lžičař a Tomáš Sokol. (sator)
  • Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013). (Lauralex)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama