Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Jansen 

všechny recenze uživatele

Ze začátku ohromen pro český televizní seriál netypickou formou a chladným od citů oproštěným vyprávěním jsem se nechal unést hrdinčiným k neštěstí neodvratně spějícím příběhem. Postupem času jak jsem vstřebal netypickou formu vyprávění a soustředil se na samotný obsah, napětí ze mě postupně začalo vyprchávat. Až jsem dospěl ke konci a uvědomil si, že pod chladně stylizovanou slupkou se skrývá vlastně úplně obyčejné televizní drama osekané do délky seriálu. A s dalšími díly to bylo velmi podobné. I přes to se jedná o jednu z lepších věcí, co pro nás televize Nova letos připravila. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně celkem povedlo a musím zopakovat, to co už bylo zmíněno- že se konečně podařilo natočit český seriál, který si právem zaslouží vyšší hodnocení než *. Taky musím říct, že hodně záleží na tom, jaký díl člověk zrovna vidí, protože některé jsou dobré, a jiné spíš slabší, ale celkově mě tahle série mile překvapila. ()

Reklama

czdmaso 

všechny recenze uživatele

1. díl se mi líbil. Obzvlášť dialogy hlavní hrdinky s matkou. Uvidíme co další.... Na Novu slušný počin. U 2. dílu mi přišla horší kamera,l trochu "mravněpoučné" ale dobrý herecký výkon Sandry Novákové.. Možná by se jednotlivé inscenace měly hodnotit spíše samostatně - na projektu se podílí více režisérů. 3. díl zatím nejslabší - příliš hysterické - vztah vykreslen hlavně sexuálně - takže dost nepravděpodobné. 4. díl - skvostné výkony všech protagonistů - samostatně hodnoceno na 5* Dále se už omezím jen na hvězdičky: 5. díl Láska v moll 5* 6. díl. Malý terorista 3* 7. díl Tatínkova holčička 5* 8. díl Ukradená spermie 3a1/2* a dále už nebudu pravidelně hodnotit, kvalita nějak klesá..... (až na výjimečně dobře zahranou ex-manželku Terezu Brodskou) Howgh. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Výborní herci se propůjčili šaškárně pro "široké publikum Novy". Po třičtvrtě hodině mě to absolutně přestalo bavit a děj by dopředu posunula snad jen kremace ústřední hrdinky i s dítětem. Když si uvědomím, že je na "dvojce" fotbal a na Slovákách Dr.House, chce se mi plakat. Po dalších dílech a přehodnocuju a uznávám, že některé díly byly povedené. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není žádné veledílo, ale je to to nejlepší z tvorby TV NOVA. Když jsem to viděl poprvé, nemohl jsem věřit, že opravdu sleduji tuto televizní stanici. Oproti Ulici, či Oridinaci je tento cyklus kvalitativně o několik úrovní výš. A myslím, že dát celé tři hvězdičky za něco pod čím je podepsaná nova, už je něco. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu si zahráli rozvodové právníky v té době nejprestižnější čeští právníci Josef Lžičař a Tomáš Sokol. (sator)
  • V epizodě "Manželství, nebo život", která se odehrává v zimě, slavili svátek Ivanové, ve skutečnosti však Ivan jmeniny slaví v červenci. (Lindush)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama