Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (188)

pugs odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je úžasný seriál, kde hlavný hrdina skáče zo vzducholode a chce tým dokázať, aby sa malé obézne deti (samozrejme ako ja) začali hýbať, čo ma prinúti vstať a ísť sa napiť Coca-Coly. Príšerná nuda, príšerne trápne, príšerní herci, príšerné rúžové dievčatko a jej dom. -54/10... PS: Nemám rád pedofilného Sportakusa! ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Prouzkovany padouch, ruzova lolitka, modry cvicitel aerobicu a nekolik gumaku...ne, nikoliv kondomu, i kdyz k nim nemaji daleko, ale parta loutek, ktere vali sve gumove bulvy a pobihaji po scene ovladane armadou "puppeteeru" (zlaty Spejbl a Hurvinek.). Pokud jste rodic, a nevadi vam ratolest s proplachlym mozkem, nechte sva ditka po snidani koukat na tento perverzni kyc, nauci se totiz, ze si maji po sobe uklizet, jist ovoce a zeleninu a nebrat drogy, protoze jsou spatne, ou jééés. Pardon, to je z jineho serialu. ()

Reklama

OneFreeMan 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsme neuměli docenit Schevingovo umělecké dílo. Sportovat, jíst ovoce a zeleninu nás nebavilo. Chtěli jsme pít coca colu, žrát sladkosti, fast food, a dělat si z lazy townu srandu. Proto jsem vždy fandil Robbiemu. O to lepší je to podívaná v dospělosti u pořádnýho bonga. Ale jako musim říct že ty náměty celkem vpohodě a i tenkrát se tomu člověk docela zasmál (když zrovna čekal na to než budou dávat "Totally Spies, Špionky", nebo něco podobnýho. Ach jo, Jetix navždy <3. ()

Delaney odpad!

všechny recenze uživatele

Děláte si ze mě prdel?!! 176. nejhorší?! Lidi tady dávaj i hvězdičky?! Čsfd to vůbec dá do databáze?! Kristepane! K čemu jsou věznice a nápravný programy?! To bude v příští generaci úplně k hovnu! Tyhle seriály vytvořej tolik úchylů, vrahů, pedofilů, pojišťováků... Kde je medvídek pú, méďa Béďa, šmoulové... Proč dělaj lidi dětem tyhle prasárny?! To jim rovou pusťte fetiš porno s návodem jak zabít a nebýt chycen po titulcích. Celou dobu mám pocit, že koukám na úchylův průvodce po blázinci. Jestli z tohodle děti vyrostou v 10ti, tak ve dvanáci budou chtít být znova v tak krásnémj barevném světě na blití a začnou fetovat nebo znásilňovat důchodce. Píčovina, zkurvenost, prasárna, zlost! A neomlouvám se za svůj jazyk! Styďte se! ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Když sem to poprvé viděl, tak sem se lekl, že mám na televizi proštelované barvy. Ale ne. On je ten seriál opravdu tak barevný...a taky neskutečně hloupý a divný. Přijde mi to jakoby to nebylo směřované na děti ale na pedofily a homosexuály. První skupinu bude zajímat dětinský vzhled Julianny Rose Mauriello a tu druhou vysportované tělo s debilním knírkem Magnuse Schevinga, který bůhvíproč pořád skáče jako dementní opice, aby tím ukázal jaký je sportovec. Myslel sem si, že níž než Teletubbies se nedá zajít. Ale ono to jde. A jímá mě hrůza co se stane, až se klesne i pod úroveň tohohle pořadu ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)
  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno