Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

666teen 

všechny recenze uživatele

Život ve vile jako jediná možnost přežití ve světě, kde je člověk člověku chlebem (v tomhle případě spíš krvavou flákotou). Otázkou zůstává, jestli se radši nenechat sežrat, než trávit svoje poslední dny v baráku s nesourodou partou magorů u kterých vás překvapuje i to, že patří ke stejnému živočišnému druhu. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Prečo mi nikto nepovedal, že okrem The Walking Dead existuje aj iný zombie seriál? A hlavne, že je lepší? V prvom rade ide teda (ako všetci písali) o výborný nápad- skombinovať Big Brothera so zombie apokalypsou. V druhom rade potom prichádzajú klasické situácie, typické pre zombie filmy. Niekomu to môže prísť neoriginálne, alebo nudné, podľa mňa to k tomu jednoducho patrí. Potešil ma z času na čas vyskytujúci sa čierny humor, sympatická hlavná hrdinka, nervák producent, atmosféra a zombiecky apetít. Sklamal ma záver, ale keďže nechcem prezrádzať dej, nebudem rozoberať prečo. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad roztažený na 5*36minut působí dost sterilně a zbytečně. Je to škoda, protože Big Brother jako takový se zombíky za branami domu je myšlenka překvapivě jednoduchá a fungující. Jenže postavy se chovají jak totální idioti a příběh samotný nedává nikomu pochybnosti, že postavy jsou jen loutky, které prostě mají vše jisté dopředu. Žádná snaha, žádné přemýšlení, prostě jen čekání. Hororově to funguje z počátku, kdy zombíci nejsou všude a tak je všude nečekáte, ale později to přejde do pouhého krvavého představení, které nekončí a nekončí a nekončí a ... velký bratr se dívá. Taková postava zrzky, která nesnese čekání v místnosti s režisérem, to je vrchol demence. Pokud takhle chtěl scénárista nějakým zvráceným způsobem zkusit divákovi ukázat nějakou tu "barbínu z kosmetického salonu" tohle přehnal a to výrazně. Proč tedy sledovat? zajímavá myšlenka s první cca hodina je opravdu fajn, ale pak se to zvrtne a z hororu se stane nesmyslná vyvražďovačka, která člověka přestane rychle bavit. A na strach zapomeňte. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

To bol teda hororový nátresk! Apokalyptický zombie snímok, ktorého jedinou nevýhodou je, že je tak krátky. Chcel som viac! Výborne premyslený scenár a to už od začiatku pohromy až po konečné vyvrcholenie. Priznám sa, počas filmu som premýšľal ako asi to môže skončiť a musím s potešením konštatovať, že to skončilo presne tak ako som si želal. Oceňujem aj výber hercov a charakterové rozvrstvenie skupiny, vďaka ktorému snímok dosiahol ešte väčšie grády. Tiež po dlhom čase gore, ktoré fakt stojí za to. Podľa mňa miniséria, ktorá je kvalitatívne porovnateľná s TWD. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama