Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

Janek 

všechny recenze uživatele

První díl je působivý; a náběh zombie do štábu Big Brothera je skutečně adrenalinový. Nápad originální, ale laťka s každým dílem klesá. Z velké části je to způsobeno "zvláštní" psychologií postav, kdy v prvním díle zažíváme autentické peklo hrdinky svíjící se v opuštěném (leč bezpečném) pokoji; a pak tu máme hrdinu z vily, který popadne poloautomatickou pušky a s přesností S.A.S. dává neomylné headshoty ze střechy vily. Na hru bych přistoupil, ale ´realita´ zobrazená prvním dílem mi nedovolila ´uvolnit se´ a přijmout nelogičnosti, které se ve zbytku minisérie nabízely. Přesto všechno - jde o dobrý hororový kus a fanoušky subžánru určitě nezklame. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tip na tenhle seriál přišel jako blesk z čistého nebe a navíc od uživatele, který tedy není zrovna klasickým vyznavačem filmové hrůzy ( viď rejžo:) a musím říct, že tohle byla zas jednou trefa do černého. Pětidílný masakr o celkové délce něco k 2 a půl hodinám jsem dal na jeden zátah a pozor,já u toho neusnul ! A toho si cením v současné době asi nejvíc, trpím totiž dočasným únavovým syndromem mnohonásobných otců, teď je pro mě usnutí -neusnutí tedy docela dobrým měřítkem toho jak moc mne daný film zaujal. Hypnos mne tedy nechal zcela na pokoji a já se po celou dobu kochal touhle zombie nádherou s herci přímo k sežrání. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ještě mi sice jeden díl chybí, ale ten mé hodnocení už určitě nezhorší. Perfektní nápad, perfektní zpracování, některým se určitě nebude líbit občasná roztřepaná kamera, ale mě to nevadí. Gore efektů je opravdu požehnaně, herci se mi líbí. Zatím jsem opravdu nenašel co vytknout. Po posledním díle. 95% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad roztažený na 5*36minut působí dost sterilně a zbytečně. Je to škoda, protože Big Brother jako takový se zombíky za branami domu je myšlenka překvapivě jednoduchá a fungující. Jenže postavy se chovají jak totální idioti a příběh samotný nedává nikomu pochybnosti, že postavy jsou jen loutky, které prostě mají vše jisté dopředu. Žádná snaha, žádné přemýšlení, prostě jen čekání. Hororově to funguje z počátku, kdy zombíci nejsou všude a tak je všude nečekáte, ale později to přejde do pouhého krvavého představení, které nekončí a nekončí a nekončí a ... velký bratr se dívá. Taková postava zrzky, která nesnese čekání v místnosti s režisérem, to je vrchol demence. Pokud takhle chtěl scénárista nějakým zvráceným způsobem zkusit divákovi ukázat nějakou tu "barbínu z kosmetického salonu" tohle přehnal a to výrazně. Proč tedy sledovat? zajímavá myšlenka s první cca hodina je opravdu fajn, ale pak se to zvrtne a z hororu se stane nesmyslná vyvražďovačka, která člověka přestane rychle bavit. A na strach zapomeňte. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Už námět sám o sobě skoro nemá chybu. Big Brother je v plném proudu a do toho vypukne venku zobmie apokalypsa, která se mílovými kroky nezadržitelně blíží k účastníkům soutěže. Hodně svěží, rychlá a ujetá podívaná, v čele s výborným Patrickem, která nám servíruje zábavu přímo za čerstva, snad aby se maso nezkazilo:-) Konec, absolutně bez chyby a celkově hodnotím tuto minisérii velmi pozitivně. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama