Reklama

Reklama

Marihuana

Krátkometrážní / Horor
Česko, 2006, 15 min

Obsahy(1)

Horor Marihuana je příběhem Ivany, kterou kouření „trávy" přivede do temné říše boha Canabise. Zde na ní číhají její noční můry a nevyhne se ani setkání s podivným bohem marihuany, které však může být jen předzvěstí nejhorších okamžiků jejího života. (Ducháček Movies)

Recenze (7)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Flm je robeny amatersky, ale nie zas prilis urobeny zlym sposobom. Mna osobne to celkom zaujalo a ten dej filmu bol vymysleny dobre, len tomu chybalo lepsie spracovanie deja do kamerovych zaberov. Niektore hororove vsuvky, ako bola ta zena sediaca na stolicke zauijmava, ked sa tocila dookola s ostnatym drotom vo vlasoch. A samotny boh Cannabis bol co sa tyka jeho vyzoru, tiez dobre odvedenou pracou od maskerov, ale teraz myslim na poli amaterskom. Obstojny kratas, ktory zas neni takou stratou casu, aby si ho clovek pozrel. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

WTF ??? Bůh marihuany - Canabis ??? " Marihuana " nabízí otřesnou kameru, děsnou " herečku " s příšerným hlasem a ještě horší hudební doprovod. Ale také v sobě tenhle kousek skrývá hlášku, která mě fakt odrovnala. " Jsou i jiní bohové a ty ti nakopou prdel Canabisi ". A ten konec to zabil úplně. Myšleno v dobrým. Jedno je ale jistý. P. Žďárek si u vymyšlení a natočení tohohle snímku musel taky dát nějakej silnější model. Po technické stránce je to max na 1 hvězdu, ale finále to u mě zvedá až na 3 hvězdy. Po otřesném " Red Sky " Žďárek celkem mile překvapil. Nutno ještě podotknout, že tohle opravdu není horor. Ale co, hlavně že to pobavilo. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, dobrá pointa, sympatická hlavní hrdinka a její představitelka, hodně povedená maska. Ač to zní trošku divně a intonace i obsah vyznívají trošku strojeně, hodně se mi líbilo to oponování hlavní hrdinky Canabisovi. Taková ta klasická nepříjemná vzpurná holka, která má na všechno odpověď a vy byste ji nejradši přehnuli přes koleno a nasekali ji na zadek. Jak je u Ducháčka asi už zvykem, trošku to sráží hudební doprovod, který je ale mnohem lepší než u pozdějšího Red Sky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Samotná tvůrčí myšlenka není opravdu zas až tak zlá, jen jí chtělo o něco lépe zrealizovat. Už jsem viděl od Pavla Žďárky Red Sky a tam jsem se musel poprat s úplně stejným problémem. Zahulit si trávu asi bych se u toho výborně bavil, nebo to měl celé na háku jako představitelka hlavní role, ale jelikož jsem v sobě neměl ani pivo, ještě teď ve mně cloumají smíšené pocity. Maska Canabise ušla, stejně jako hudební doprovod, leč k čistému průměru mi tam přece jenom chyběla trošku mrazivější atmosféra. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel po zkouknutí 3 filmů od pana Žďárka musím říct že to není dobrý režisér. Jeho největším problémem..... je prakticky všechno. Od naprosto tupých příběhů až po nic moc herce kterým bych neuvěřil ani slovo. Vím že se jedná o amatérský film, ale i tak to nezachrání. Postava démona trávy byla teda dost k smíchu. Ale na druhou stranu to má nápad a to jediný zachraňuje tuhle amatéřinu od odpadu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama