Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deloris se vrací do role sestry Mary Clarence na prosbu jeptišek, které potřebují pomoci s nezvladatelnými žáky na střední církevní škole. Ani pro ni však první setkání nedopadne nejlépe. Přesto se rozhodne vytrvat, zejména když náhodou zjistí, že škola má být uzavřena, protože chybí peníze na její provoz. A protože jediné, co Deloris alias Mary Clarence umí, je zpívat, rozhodne se školu zachránit zpěvem. Zaveze žáky na vystoupení jeptišek ve starobinci a pak využije jejich nadšení z úspěšného vystoupení k tomu, aby z nich udělala školní sbor. A po úspěchu jeho prvního vystoupení přihlásí sbor do celostátní soutěže v Hollywoodu. Nepříliš ochotný otec Maurice sice akci povolí, ale pouze s podmínkou, že si na ni studenti sami vydělají. Těm se to sice podaří, ale ještě je tu proradný správce Crisp, který odhalí pravou totožnost sestry Mary Clerence a vydá se do Hollywoodu, aby na poslední chvíli vystoupení sboru zabránil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (175)

Shit 

všechny recenze uživatele

Proč se zase tohle muselo točit, né že by první díl byl nějakej zázrak, ale byl aspoň zábavnej a nenudící, tohle tomu nešahá ani po kotníky. Samozřejmě chápu že chtěli z danýho námětu vytřískat co nejvíc peněz, ale dalo se to udělat se ctí a nedělat z toho takovou debilitu s naprosto stupidním koncem, kde samozřejmě naši hlavní hrdinové zvítězí s nějakou raperskou sračkou a radujou se jak malý dementi, samozřejmě se tam najdou světlý momenty jako třeba výkon Whoopi Goldberg, která hraje podobně dobře jako v prvním díle, ale na moc dalších světlých momentů si nevzpomínám, ale nakonec ty 2* s odřenýma ušima dám ()

corbeau 

všechny recenze uživatele

"Tenhle film už jsem někdy viděl... ne, počkat, to byl jinej, ale děj byl úplně stejnej, aha... " Na rozdíl od jedničky, která fungovala celkem dobře i jako komedie, je tohle čistě hudební film - a když se zrovna nezpívá, tak nemá co nabídnout. Písničky jsou ale opět skvělé (pěkný průřez černošskou hudbou od gospelu přes soul po hip-hop) a Wendy Makkena je snad ještě hezčí, než v prvním díle, což dohromady na tři hvězdy stačí. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman a Miles Goodman: 1. Greatest Medley Ever Told ,2. Never Should've Let You Go ,3. Get Up Offa That Thing/Dancing in the Street ,4. Oh Happy Day ,5. Ball of Confusion (That's What the World Is Today) ,6. His Eye Is on the Sparrow ,7. A Deeper Love ,8. Wandering Eyes ,9. Pay Attention ,10. Ode to Joy ,11. Joyful, Joyful ,12. Ain't No Mountain High Enough , ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, ze na dnesni komedie (mluvim jen o zahranicnich, protoze Ceskou tvorbu soucasnosti nema absolutni cenu komentovat) stoji za pytel, tak tu budu hodnotit o hvedzu vys nez bych asi hodnotil Libi se mi vetsina hlasek od Whoopi a scernar, takovej jak uz tu pisou ostani, spis tuctovej. Ale komedie soucasnosti bud nechapu nebo opravdu dobre nejsou. Takze jsem musel zmenit hodnoceni na 5 hvezd. Protoze celkovych 50% si film rozhodne nezaslouzi. Pokud ma podle me totalni odpad ceske kinematografie "Snowboardaci" 57%, tak to vypovida o v kusu ceskych divaku. :-) ()

solskjaer odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmírně podbízivá a pitomá komedie, plná opravdu laciných a trapných rádoby humorných gagů. Ani trochu mi nepřišla vtipná představa zpívajících jeptišek. A když k tomu připočtu jak rychle se nevychovaní středoškoláci otočili k dobrému a jak trapně se všichni otočili k dobrému jen proto že Whopi Goldbergová v roli sestry si vzala veliký srdcedrásající proslov do duší těch studentů. A strašně zajímavé bylo , že celá třída se rázem proměnila v třídu plnou Whitney Houston a Karla Gotta, která svým zpěvem vydělává na provoz své školy.To je ale blbý! Vyloženě trapná podívaná z ještě blbejším dabingem mě teda ani trochu nerozesmála a když vidím ty neustálé reprízy tak vždy jen mávnu rukou, protože za nic víc to nestojí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Když jsou studenti na basketbalovém hřišti, postava Lauryn Hill Rita začne rapovat, což ale nebylo vůbec ve scénáři. (HappySmile)
  • V scéne, keď deti dajú Deloris na stoličku lepidlo a ona sa pozerá cez dvere, v dolnom rohu si môžete všimnúť nápis "ass" z názvu "music class", ktorý je prelepený. Keď však otvorí dvere, aby vošla dovnútra, nápis "music class" je úplne čistý a celý. (martin1m2)
  • V prvom filme nosí sestra Mária Robert iný habit ako ostatné mníšky. To preto, že je novicka. Pozornému oku neujde, že aj v pokračovaní stále nosí habit novicky, aj keď už uplynulo niekoľko rokov. Nejde o žiadnu chybu, pretože ak sa mníška necíti byť pripravená stať sa plnohodnotnou mníškou, môže byť novickou, ako dlho chce. (martin1m2)

Reklama

Reklama