Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Ešte nikdy som nevidel také sprzneie slova Rock. Ak si pán Diamond myslí že cukroví modeli Jonas brothers spravia z tejto sra*ky SCHOOL OF ROCK 2 tak sa mýli. O komerčnom úspechu napriek tomu nepochybujem, veď zámorská mládež doslova hlce čokoľvek čo zaváňa kombináciou hudba+deti, napokon po Disney chartbreakeroch typu HIGH SCHOOL MUSICAL a HANNAH MONTANA treba rýchlo dojiť kravu kým sa toho deti neprejedia. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Ja debil som si myslel, že pôjde o nejakú rockovú komédiu :-( Cítim sa hlboko podvedený a oklamaný tvorcami. Čo má znamenať ten názov, to netuším, lebo ja som videl len príšerne sladké hip-hop tanečky a "love" problémy dievčat, ktoré ešte ani nevedia čo je to menzes a cukríkovo pregélovaných chlapcov vekovej kategórie 12+. Teším sa na druhý diel, ktorý by tvorcovia mohli nazvať Camp Death Metal a zákerne do neho vsunúť songy od Right Said Fred, alebo Sin with Sebastian. Šajse!!! ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi ani trochu, jak velkou mírou tento snímek kopíruje veškeré teen komedie(ať hudební či ryze komediální). Účast dosti průměrné kapely Jonas Brothers spolu s Demi Lovato, která se svým chatrným sebevědomím a velmi špatným "hereckým umem" působí, že se snaží vytvořit velký nálak na diváka. Hudební tábor se dá natočit lépe. Dokonce bych se i raději podívala na příběhy z hudebního tábora, které se tradují v Prcičkách. Toto je totiž naprostá cípovina. ()

Xenon 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch "lepších" filmů na pohodu,srandu s přáteli a hodně alkoholem :). Hláška "Postav budku chci vidět víc ptáků", je docela masakr, to sou dialogy vám povím :-D. Do toho neustále za každých okolností se příšerně hollywoodsky culící brunetka, která zpívá onen "To je ten song", na kterej všichni čekáme celej film. Je to prostě pecka. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

"Stačilo mi 7 minut, abych tohle hodil do odpadu."... Já tenhle film viděla asi stokrát a nechápu, jak někdo může hodit do odpadu něco, co vlastně nikdy neviděl (ale samozřejmě se nechci nikoho dotknout osobně).. Je to vtipné, je to milé a je tam spousta hudby.. Hudební filmy prostě můžu téměř v jakékoliv formě. Herecké obsazení je navíc velmi příjemné.. Demi Lovato i Joe Jonas jsou vynikající (jejich závěrečný duet nemá jedinou chybičku!), ale největší hvězdou filmu je pro mě přecejen Nick a jeho sólo!!! :) Kdykoliv se na Camp Rock kouknu znovu a znovu.. Super film! :) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Rozpočet - $15,000,000. (Tolf)
  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)

Reklama

Reklama