Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Klasický teenegerský film - na oddych ako stvorený. Akurát predstaviteľka Mitchie- Demi Lovato mi prišla mnohokrát afektovaná a jej úsmev bol často ako keby silený. Ale to boli asi jediné negatíva filmu. A potom už na mňa film pôsobil len a len pozitívne a to aj napriek tomu, že teenegerský vek už mám dávno za sebou. Bolo to svieže, plné energie, plné dobrej hudby (očo sa prispela aj kapela JONAS BROTHERS ). A nechýbali ani ponaučenia pre dnešnú mládež ako napríklad: že je lepšie zostať sám sebou ako sa hrať na niekoho iného. ()

renegrido 

všechny recenze uživatele

Tak tohle sledují dnešní teenageři? Podle mě jde o typický teenagerovský příběh zabalený do trošku jiného obalu (rockový tábor, kde btw zazněla snad jen jedna rocková písnička, jinak jsem celou dobu slyšela jen pop). Objevují se zde všechny prvky novodobých amerických komedií - zazobaná blonďatá mrcha, kluk, po kterém jedou snad všechny holky, které se ve filmu objeví, a nepříliš bohatá slečna, která se snaží dostat do přízně bloncce, ale ta ji nakonec odkopne, v závěru samozřejmě Popelka skončí v náručí svého prince a bloncka se jako zázrakem napraví a omlouvá, všichni je přijmou mezi sebe a natočí společně desku, konec... Ale dívat se na to dalo. ()

Reklama

zbysik 

všechny recenze uživatele

Napomádovanej, napudrovanej, ve světle se lesknoucí teploušek společně s nevděčnou "slečinkou" stydící se za svoji obětující se maminku nám v tomto filmu pějí laciné písně a my jako diváci se bavíme jen a jen tím, jaká trapárnička přijde příště aneb dnešní zábava pro třináctileté slečny. No uznávám, že svým rokem narození (1987) už tak trochu patřím do starého železa, tak tuto svoji neobjektivitu plně neprojevím v celkovém hodnocení. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Why the bloody hell, se to jmenuje Camp Rock? Jediny co je na tom rockovy je asi ten nazev. Kdyz prejdu tohle tak mi byl Joe Jonas daleko sympatictejsi nez umely Zac Efron, bohuzel ale hlavni divci postava na Vanessu nema :-) No jinak je to jen dalsi z rady muzikalu, se kterymi se ted roztrhl pytel. Je to neco jineho nez High school musical, ale rozhodne ne lepsiho. Porad vse zustava krasne, proslunene, holky jsou namalovane a ucesene uz kdyz vstavaji z postele. Aspon ze ukazali jak vetsina amiku je povrchnich a namyslenych. Ale ani pokus o dramatickou zapletku se nejak nezdaril... pro me slaby podprumuer ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Říkejte mi, že jsem infantilní a že jsem zřejmě ještě nevyrostl, ale nebylo to na pokakálení se. Hlavní hvězda je Demi Lovato, která je mi opravdu sympatická, a to, že se v jednom kuse kření, mi ani nevadí. Navíc písničky pěkné, chytlavé... jen ten název bych viděl spíš jako PopCamp nebo Camp Poprock... Jo a Jonasy bych věšel za cosi do průvanu. Velké zlo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)
  • Rozpočet - $15,000,000. (Tolf)

Reklama

Reklama