Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

carly 

všechny recenze uživatele

bolo to celkom vtipné. a to je asi tak všetko pozitívne, čo o tejto 90 minútovej reklame na Jonas Brothers môžem povedať. má to byť muzikál, a tak sa dejom zaoberať nebudem. muzikál nepotrebuje mať do detailu prepracovaný dej, ak má super hudbu. a tie decká naozaj vedia spievať. ale tie songy sú nudné a ani jeden netúžim počuť znovu. a hlavne sú do filmu natlačené dosť nasilu. k hercom - Jonas Bros ma silne iritujú, aj keď Kevin by sa ako komediálny herec celkom uplatnil. hlavná hrdinka sa v kuse cerí na celé kolo a po pol hodine to začne byť dosť iritujúce. no a hlavná antagonistka sa snažila až príliš. takže ste ju nemohli s radosťou nenávidieť až do jej trpkého konca, ale ani odceniť jej záverečnú premenu. a čo sa týka romantickej linky, tá mimo toho, že bola v podstate non-existent, tak jej v prvom rade chýbala chémia medzi hlavnými predstaviteľmi. ja som jednoducho nepochopila, prečo by jeden o druhého mali prejaviť záujem z iného dôvodu, než že on je hviezda a jemu sa páčila jej pieseň. takže nakoniec jediní pozerateľní tam boli Uncle Brown a mamička hlavnej hrdinky. a to je trochu málo aj na Disney movie made for teens. aj keď Joe Jonas sa tam objavil bez košele. ale že by to úroveň tomuto pokusu nejak extrémne zvýšilo, sa povedať nedá. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že i když mě poslední dobou filmy s podobnou tématikou baví, tohle byla vážně slabota. Proč tam nebyla aspoň jedna pořádná písnička? Takhle to bylo nejen příběhově slabé, ale i hudebně slabé (a to je to přitom film, který se má doslova kolem hudby točit, tak by člověk čekal, že se tam alespoň jedna lepší skladba najde). Když to srovnám třeba s filmem Rande s hvězdou (taktéř z Disney Channel, takže podobného "kalibru"), musím uznat, že Rande s hvězdou mělo sice v podstatě stejně naivní příběh, ale minimálně se tam objevilo pár lepších písniček a dokonce to bylo i zábavnější. V Camp Rock hledíme jen na křenivý úsměv Demi Lovato a to je tak vše. Horší snad bylo už jen High School Musical, u kterého jsem se už ani neodvážila kouknout na druhý díl. Camp Rock dvojku bych sice ještě zkousla, ale každopádně mě to trošku zklamalo. Mám teď nutkání přehodnotit všechna hodnocení filmů podobného žánru, které mě bavily o moc víc (a nejspíš to také udělám). ~(1,6)~ ()

Reklama

only_serials 

všechny recenze uživatele

Jestli šlo filmu hlavně o vyobrazení amerických dětí jako naprostých dementů, tak se omlouvám a změnim hodnocení na jasných pět, protože takhle stupidní chování kompletně všech co se jen na vteřinu mihli před kamerou, se fakt jen tak nevidí... jinak samozřejmě zpívání jsem od druhý "písničky" přeskakoval a u kecání jsem trpěl, vlastně ani nevim za co dávám aspoň tu jednu hvězdu... nj, příště se zas nechám napálit obrázkem kytary na plakátu.. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

To by mě zajímalo, co dělá v názvu slovíčko Rock ? Když vezmeme bandu +-14 letých holek napatlaných chemikáliemi tak, že jejich obličeje házejí šílený odlesk, dostaneme děsivý obraz. Pokud ty dívky otevřou ústa, nedejbože začnou zpívat, tak já nemám slov. Najde se zde pár vtipných okamžiků, většinou za asistence vedoucího tábora, jinak to je vážně hodně nezáživné dílko. Lhát se nemá, to je moto celého filmu, tak proč si vylhali název ? 60 minuta a mačkám Delete... ()

Harts odpad!

všechny recenze uživatele

takoveto teenagerovske komedie jsou pro me oddychovkou, ale tohle bylo uz na me moc, chvilemi se mi to libilo, chvilemi jsem se za vsechny ty kocicky stydel, at uz proto ze neumeli hrat, tak proto, ze kdyz zpivali tak se kroutili tak nerealne, ze jsem jim neveril, ze to nataceni filmu je vazne bavi. Mozna to byl umysl, no pokud chteli scenariste vyvolat, ze to jsou 10lete holky. A ta povrchnost celym tim filmem, vsechno bylo tak jasne jeste drive nez to skonci, stydel jsem se, ale dokoukal, uz jen proto, ze jsem doufal, ze ty pisne budou kazdou minutu lepsi a lepsi. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)
  • Meaghan Martin (Tess) si při natáčení písně „Too Cool“, která se hrála u táboráku, skutečně vykloubila rameno. (LUKICKK)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)

Reklama

Reklama