Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Klasický teenegerský film - na oddych ako stvorený. Akurát predstaviteľka Mitchie- Demi Lovato mi prišla mnohokrát afektovaná a jej úsmev bol často ako keby silený. Ale to boli asi jediné negatíva filmu. A potom už na mňa film pôsobil len a len pozitívne a to aj napriek tomu, že teenegerský vek už mám dávno za sebou. Bolo to svieže, plné energie, plné dobrej hudby (očo sa prispela aj kapela JONAS BROTHERS ). A nechýbali ani ponaučenia pre dnešnú mládež ako napríklad: že je lepšie zostať sám sebou ako sa hrať na niekoho iného. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Ještě před uzavřením hudební trilogie High School Musical Disney přišel s novou sérií, která se sice trilogie nedočkala, ale vystačila si na dva filmy. Oproti ale již zmiňovanému High School Musical tohle není muzikál, ale čistě hudební a tím pádem je zde i písniček výrazně méně, což mi sedlo. Tím se dostává prostor pro nějaký děj, který není nijak mistrovský a nejspíš ani ne dobrý, ale jako šlo to. Prostředí tábora bylo pěkné a jako myšlenka filmu být sama sebou a nedělat něco jen před někým, abychom zapadli do skupiny je celkem fajn. Na konci se i dočkáme pár písniček. Za mě průměrný film, který bych doporučil jen fanouškům takových Disney záležitostí. Chtěl jsem říct fanouškům muzikálů, ale muzikál to vlastně ani tak není a písniček je zde jen pár. 5/10 ()

Reklama

Harts odpad!

všechny recenze uživatele

takoveto teenagerovske komedie jsou pro me oddychovkou, ale tohle bylo uz na me moc, chvilemi se mi to libilo, chvilemi jsem se za vsechny ty kocicky stydel, at uz proto ze neumeli hrat, tak proto, ze kdyz zpivali tak se kroutili tak nerealne, ze jsem jim neveril, ze to nataceni filmu je vazne bavi. Mozna to byl umysl, no pokud chteli scenariste vyvolat, ze to jsou 10lete holky. A ta povrchnost celym tim filmem, vsechno bylo tak jasne jeste drive nez to skonci, stydel jsem se, ale dokoukal, uz jen proto, ze jsem doufal, ze ty pisne budou kazdou minutu lepsi a lepsi. ()

katchi odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik originality pohromadě. Camp rock jsem shlédla nedopatřením. A už od nazačátku mi to trhalo žily. Holka s "emerickým úsměvem nonstop 24hodin denně", která se ráno budí s leskem na rty a namalovaná a následovně ze sebe dělá těžkou borku, která hraje na všechny hudební nástroje a užasně zpívá mi přišla kapku moc. Nechápu jak někdo může být tak pernamentně vytlemenej. Zápletka byla strhující. Kdo by čekal, že se popová primadona zamiluje do holčičky, která je tak hrozně nevinná, jen občas trošku zalže. Navíc bezmezně miluje svoji maminku a je taaak hodná a talentovaná. Celkově mi přijde, že ty filmy pro mladé jsou čímdál tím hloupější. Na to se můžou dívat jedině tak 6ti leté holčičky. HSM to začínalo, tímto to pokračuje. Co to bude příště? Pokud bych to měla srovnat třeba s Mezi námi děvčaty či Protivnými sprostými holkami, tak musím říct, že tyto dva zmiňované filmy jsou proti tomu úplné trháky. Sice tam taky vystupují hloupé blondýnky, co vládnou světu, nicméně to má aspoň nějakou uroveň a mezi nejinteligentější věty z filmu nepatří: "Jseš ťulpas" Bylo to hrozně slabý. Hlavní herečka mi přišla extrémně nudné a pořád vytlemená. Ani ostatní nepůsobili nijak zábavně. Jediné plus je Joe Jonas, na kterého se dalo ještě jakštakš dívat a nepůsobil tak hrozně nepříjemně a hloupě jako Zac Efron. Btw: mohl by mi někdo vysvětlit co má hip hop společného s rockem? Jeli přece na rockový tábor a jediné co se tam hrálo byl hipec či slaďounký popík Btw2: Odkdy muži nosí lesk na rty?? Viz scéna, kdy Joe a Demi spolu zpívají "This is real" ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po úspěšné trilogii HSM přichází Disney s dalším naivním muzikálem, který je ještě horší než jeho předchudce ze střední školy. Příběh je ještě blbější a naivnější, songy tahají ještě víc za uši a po rocku z názvu ani stopa. Ale to mě zase tak nepřekvapuje. Horší je, že svoje si to zase vydělá, protože to má vlastně i všechno, po čem třináctileté holky touží. Ostatní ale velmi hlasitě trpí a já jsem zvědavý s jakým dílem se setkáme v kinech. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Rozpočet - $15,000,000. (Tolf)
  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)

Reklama

Reklama