Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Xenon 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch "lepších" filmů na pohodu,srandu s přáteli a hodně alkoholem :). Hláška "Postav budku chci vidět víc ptáků", je docela masakr, to sou dialogy vám povím :-D. Do toho neustále za každých okolností se příšerně hollywoodsky culící brunetka, která zpívá onen "To je ten song", na kterej všichni čekáme celej film. Je to prostě pecka. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Walt Disney by sa asi v hrobe obracal, keby vedel, čo za pomyje vysielajú pod jeho menom. Ak si porovnám celý Disney Channel so starým Cartoon Networkom, je to niečo totálne odlišné. A k samotnému filmu? Úchylná vlastnosť niektorých indivíduí vytrieskať čo najviac z hviezdičiek na jednu sezónu sa prejavila aj tu. Síce to určite splnilo predstavy tvorcov filmu a oslovilo cieľovú skupinu (povedzme 10-14- ročné deti), no mať tak dieťa v tomto veku, to mu radšej kúpim nejakú kvalitnú knihu. A vôbec, mnoho seriálov na Disney Channel sú totálne priblblé výšplechy, ktoré by sa radšej mali ísť od hanby zahrabať, než honosiť menom takého génia, akým bol Walt. ()

Reklama

only_serials 

všechny recenze uživatele

Jestli šlo filmu hlavně o vyobrazení amerických dětí jako naprostých dementů, tak se omlouvám a změnim hodnocení na jasných pět, protože takhle stupidní chování kompletně všech co se jen na vteřinu mihli před kamerou, se fakt jen tak nevidí... jinak samozřejmě zpívání jsem od druhý "písničky" přeskakoval a u kecání jsem trpěl, vlastně ani nevim za co dávám aspoň tu jednu hvězdu... nj, příště se zas nechám napálit obrázkem kytary na plakátu.. ()

Kejt.lin odpad!

všechny recenze uživatele

A kde je nějaký děj a smysl filmu? Stále nechápu název filmu. Camp rock? .. Tvůrci filmu by se asi měli o rockové hudbě dozvědět více, nebo si jí alespoň poslechnout. Odstrašivé zpracování. Klasický příběh-šedá myška se zamiluje do arogantního, všemi oblíbeného páva. Hlavní děj absolutně postrádá jakýkoli smysl, který by diváka přesvědčil dodívat se na film do konce. Ale jelikož nemám ráda rozkoukané filmy, překousla jsem to a skrz jedno oko jsem se úspěšně dodívala. Závěr je takový, že z šedé myšky je rázem bílá a pávovi spadne hřebínek. No není to úžasné? Tohle opradu nejspíš nikdo nečekal. Rádoby rocková skupina Jonas Brother´s v hlavních rolích tomu dodala tečku na závěr. ()

enyama 

všechny recenze uživatele

Jedna z klasických Disneyovek:-)) Na vypnutí myšlenek a odpočinek ideální. Když víte co čekat, tak proč kritizovat!! Disney nezklamal:přehnaná gesta, multikulturní osazenstvo, lidé, co chtějí změnit svět, klasická záporačka, klasická klaďaska...no pohoda ne? - hvězdičku bych ubrala za příšerný taneční výkon Demi na finaljamu!! A že je to vyumělkované - to je většina těchto filmů. Pokud jste si nevšimli, tak to není pro hlubokomyslné zážitky, ale pro nemyslící veget!:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Meaghan Martin (Tess) si při natáčení písně „Too Cool“, která se hrála u táboráku, skutečně vykloubila rameno. (LUKICKK)
  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)

Reklama

Reklama