Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Všelicos odpad!

všechny recenze uživatele

Sice jsem předem věděla, že se to původní legendě nevyrovná, ale až takovýhle poklesek jsem nečekala. Seriál se nás snaží zahltit parádní akcí, ale je to jen trapas, trapas, trapas. Nesympatické postavy (zlatý starý dobrý prudil Devon!)... a hlavně auto, které se mi vůbec nelíbí. Starý design mi paradoxně přišel modernější - starý KITT totiž vypadal jako obyčejný sporťák, který byl tajně vytuněn, ale tohle, to je pěst na oko. A ten dabing... Odpaaad! ()

Spevo 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, pre akú vekovú hranicu to je určené. Do 10 rokov to ešte môže byť dobré, mňa tiež ako malého bavil originál (koho vtedy nie..), takže chápem, že mladším sa to môže páčiť, ale momentálne ma tá sprostosť až urážala, trápne, o ničom, nudné, nesympatickí herci.. Jedna hviezda za pekné auto. ()

Reklama

Lamount 

všechny recenze uživatele

Puvodni predlohu mam nesmirne rad, dnes bych se na to uz sice asi divat nemohl, ale jako maly jsem ho, stejne jako asi mnoho z vas tady, proste zral:) Jak vsudypritomneho Hasselhofa, tak hlavne jeho mluvici auto. Nevim, jak bych reagoval na tuto novou inkarnaci, kdyby mi zas bylo 8 let. Kazdopadne vec se ma tak, ze v dnesni dobe uz mluvici auto, ktere samo jezdi asi neoslovi - jednoduse proto, ze uz je to vlastne dnes realita. Nechte legendu v poklidu odpocivat, tohle znasilnovani je hrozne. ()

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Bohužel výsledek nic moc. Nápad oživit starý seriál s Hasselhoffem je naprosto zbytečný. Původní seríál zná snad každý a rád se na něj znovu podívá, a to nejen z nostalgie. Tenhleten nenabízí naprosto nic, co by stálo za to si jej nějak pamatovat. Bohužel se tak zařadil do škatulky naprosto průměrného amerického seriálu vsázející pouze na atraktivní hlavní hrdiny a nabušené auto. Nedivím se, že po pár dílech začal nudit (i mě) a byl proto ukončen. Plusem seriálu je dobrá znělka, která se povedla. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Ehh... Co dodat, pilot vypadal slibně, ale hned v prvním díle dokázali autoři postavit na hlavu nejen fyzikální zákony, ale i veškerá pravidla, nastavená v pilotu. KITT snížil svoji teplotu, ale raketa se navádí na teplotu pasažéra? WTF? Mustang se umí změnit v nákladák... Otevřeme dveře do haly s vakuem, vzduch se ani nehne... Majk řídí auto a přitom sleduje přes celé čelní sklo několik různých videí... A to je jen prvních 10 minut. K tomu přidáme naprosto debilní postavy, dialogy (a vlastně celý scénář) zřejmě psalo pětileté dítě, nic nedává smysl. Jedna hvězda jen a pouze za cool mustanga a sexy herečky, nic víc tu k vidění není. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)
  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama