Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vůbec konat nemuselo, kromě toho, že nám převádí dobrodružství Knight Ridera do zhruba o čtvrtstoletí pozdější doby je to prakticky to samé jako v původní sérii. Špatného herce nahradili ještě horším, alespoň, že Deanna Russo to docela zvedá a K.I.T.T je jako Ford Mustang naprosto k sežrání! ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno že ostatní v tomto seriálu hledají něco co tam není nebo co by chtěli a co nás tak chytlo v původní kultovní sérii - ono to být takové ani nemůže, jelikož dnes již podobný druh filmu je běžný, ne jako dříve. Ale co mě baví na tomto seriálu jsou solidní hlášky, některé fakt hodně dobré a celkově zajímavé pojetí - tvůrci vsadili na nejzákladnější divácké pudy, tedy jednoduchou nenáročnou akci, hezká a rychlá auta, velice sexy často málo oděné slečny, jednoduchý ale o to účinější humor a pak KITT... Nejprve jsem byl trochu rozpačitý z Mustanga, ale s přibývajícími díly jsem si zvykl a Forda oblíbil! Nejedná se o nic extra v žádném směru, ale jako nenáročná zábava je seriál opravdu parádní, ani chvíli se divák nenudí, jednotlivé díly rychle odsejpají a nejsou zbytečně natahovány jako u jiných seriálů. ()

Reklama

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Skoro vždy, když měl někdo v seriálu problém, vytáhl KITT nějakou super věcičku z kapoty (nebo z jiné části auta) a všechny šťastně zachránil. Často jsem měl tím pádem pocit, že sami autoři nevědí, čím by měli KITTA ještě vylepšit, a proto do něj do každého dílu vecpali kdejakou blbost - jednou laserový zaměřovač, podruhé bomba, potřetí se napojil na kamerový systém na ministerstvu. Čím víc tam toho scénaristé dávali, tím víc mi to připadalo strašně dětinské a stupidní. Ovšem, proč bych nedal alespoň tři hvězdičky za ty vedlejší vztahové zápletky, krásné oči od Deanny Russo a hlavně za pěkně upraveného - ale sice totálně přemačkaného různýmy nesmysly - Mustanga? 50%. ()

Arius odpad!

všechny recenze uživatele

Nový Knight Rider je zločin! Netreba sa baviť o výkonoch hercov stupídnych hláškach dialógoch a akcii, považujem remake tohoto seriálu za zločin,navyše tak nevydarený zločin že ak by bol padouch moslim zrejme posledné čo by videl by bol letiaci kameň. Pôvodný Knight Rider hoci nebol tiež žiadna sláva no ten seriál mal kult a vo svojej dobe velkú sile preto je tento úbohý pokus na zaplakanie. Bez rozmýšlania udelujem odpad. ()

brit84 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak otřesnou ubohost, jako tohle pokračování, si starej Knight Rider asi nezasloužil. Tohle postrádá jakoukoliv myšlenku reálnosti a to mě na tom vadí nejvíc. Protože prostě není možné, aby auta plavaly pod vodou, hlavní hrdina přežíval výbuchy naváděných střel a...(mohl bych pokračovat donekonečna). Jenže peníze se asi dají vytřískat i ze sebevětší sračky. A to tady dokonce vidím, že je to 251. nejoblíbenější seriál. Někdy nestačím zírat, co lidem stačí ke spokjenosti. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama